Rohkema info nägemiseks:

PURTSE VINEERIKODA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3294; jälgijaid - 2. Arvustusi - 6; Artikleid 5+ "Kirjuta PURTSE VINEERIKODA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie teenuste hulka kuuluvad CNC-freesimine, laserlõikus, lasergraveerimine ja formaatsaagimise teenused. Oleme spetsialiseerunud erinevate materjalidega töötamisele, nagu vineer, puit, plastikud ja akrüülklaas.

Kui otsite äri- ja reklaamkingitusi, mis paistavad silma, või vajate kohandatud komponente oma järgmiseks suureks projektiks, on meie CNC- ja CO2-laserseadmed selleks valmis. Meie CNC-freesimisteenused pakuvad täpsust, luues kõike alates soontest kuni läbimata aukudeni automaatse tööriistavahetaja ja vaakumlaud-freespingiga. Tulemus? Veatu teostus teie kõige nõudlikumatele kujundustele.

Meie laserlõikuse ja -graveerimise võimekus võimaldab meil töötada kergemate materjalidega, et toota prototüüpe või väikeseeriate detaile erakordse täpsuse ja esteetilise veetlusega. Meie laseritega lõigatud akrüülklaasi servad on matid, ideaalsed satiinviimistlusega plaatide, siltide, dekoratsioonide, mudelite ja muu jaoks.

Meie meeskond on varustatud suurte mõõtmetega toimetulekuks, maksimaalse materjali suurusega 2000mm x 3000mm ja paksusega vahemikus 3 kuni 40mm.

Saatke meile oma päringud suurte tellimuste kohta.  Võtke meiega ühendust juba täna, et alustada oma projekti partneriga, kes väärtustab täpsust ja kvaliteeti.

Kontakt

PURTSE VINEERIKODA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura P.

Uskumatu, kuidas nad minu idee elustasid!

- Marko T.

Suurepärane kogemus, kindlasti kasutan veel.

- Jaanika P.

Tänan meeskonda suurepärase töö eest!

Milline on vineeri freesimise protsess ja kuidas see erineb traditsioonilistest puidutöötlemismeetoditest?

Vineer on materjal, mis on sündinud vajadusest ja innovatsioonist. See on mitmekülgne inseneripuittoode, mis on valmistatud õhukestest kihtidest ehk 'spoonidest', mis on liimitud kokku nii, et kõrvuti asetsevate kihtide puidusüü on pööratud kuni 90 kraadi üksteise suhtes. See ristikihtimise tehnika annab sperrpuidule selle tugevuse ja stabiilsuse, võimaldades seda kasutada mitmesugustes rakendustes, alates mööblist kuni ehituseni. Vineeri ajalugu ulatub tuhandete aastate taha, kuid tööstusrevolutsioon muutis sperrpuidu kaasaegse tootmise põhielemendiks. Uute masinate ja tehnikate tulekuga

Dropdown

kõik artiklid

Milline on laserlõikuse roll traditsiooniliste lõikemeetodite kõrval?

Tööstus-, disaini- või arhitektuuriprojektide materjalide kujundamisel mängib lõiketehnoloogia valik lõpptulemuses olulist rolli. Traditsioonilised lõikemeetodi
ssb.ee
Tööstus-, disaini- või arhitektuuriprojektide materjalide kujundamisel mängib lõiketehnoloogia valik lõpptulemuses olulist rolli. Traditsioonilised lõikemeetodid on olnud materjalide töötlemise alustalaks aastakümneid, kuid laserlõikuse tulekuga on maastik oluliselt muutunud. Traditsioonilised lõikemeetodid, nagu mehaaniline saagimine, freesimine ja veesurve lõikamine, sõltuvad füüsilisest kontaktist materjaliga. Neid meetodeid on aastate jooksul täiustatud, et suurendada efektiivsust ja täpsust, kuid neil on piirangud keerukuse ja materjali piirangute osas. Laserlõikus seevastu on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.