Rohkema info nägemiseks:

KRAAV AUTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie meeskond koosneb kogenud ja professionaalsetest mehaanikutest, kes hoolivad teie sõiduki heaolust sama palju kui teie.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõtte tuumiku moodustavad kogenud ja kirglikud mehaanikud, kellel on aastatepikkune kogemus mootorsõidukite remondi valdkonnas. Iga meie meeskonnaliige on pühendunud oma tööle ning omab sügavat arusaamist sõidukite keerukatest süsteemidest ja tehnoloogiast. Meie mehaanikud ei tee lihtsalt remonti, vaid nad armastavad seda, mis nad teevad, ja see peegeldub igas nende töös.

Mida me teeme: Mootorsõidukite hooldus ja remont

Meie tegevusalaks on mootorsõidukite hooldus ja remont, hõlmates nii sõiduautosid kui ka veokeid. Meie eesmärk on tagada, et teie sõiduk sõidaks alati ohutult ja tõrgeteta. Pakume laias valikus teenuseid, sealhulgas regulaarset hooldust, diagnostikat, varuosade vahetust, pidurite parandust, elektrisüsteemide lahendusi ja palju muud.

Miks meie: Teie usaldusväärne partner

Meie ettevõtte põhiväärtusteks on ausus, kvaliteet ja kliendikesksus. Oleme teie usaldusväärne partner, kes seisab alati teie kõrval, olgu tegemist igapäevase hoolduse või ootamatu rikkega. Me mõistame, kui oluline on teie sõiduk teie igapäevaelus ning seetõttu paneme alati oma parimad oskused ja teadmised mängu, et tagada teie sõiduki parim seisukord.

Liituge meiega ja avastage sõidukite maailm, kus hooldus ja remont on sama tähtsad kui sõidurõõm ise. Oleme siin selleks, et teie sõiduk oleks alati teekonnal turvaline ja usaldusväärne kaaslane.

Võtke meiega ühendust:

+372 5858 1105

KRAAV AUTO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Teenust osutanud ettevõte tegi suurepärast tööd minu auto remondiga.

- Jaan K.

Olen äärmiselt rahul ja soovitan neid kindlasti kõigile oma sõpradele ja perele.

- Kati K.

Hind on taskukohane ja teenindus sõbralik. Soovitan neid kõigile, kes vajavad autoremonti.

KRAAV AUTO OÜ tegevusaruanne 2022

Kraav Auto OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 2019. aastal. Selle ettevõtte põhitegevusalaks on autoremondi tööd, pakkudes klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid. Kraav Auto OÜ on pühendunud oma klientide rahulolu tagamisele, pakkudes neile parimat võimalikku teenust.2022. aastal saavutas Kraav Auto OÜ märkimisväärse edu, kui ettevõtte käive ulatus 47 185 euroni. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on olnud tegev vaid mõne aasta. Lisaks lõppes majandusaasta 1 523 euro suuruse kasumiga, mis näitab ettevõtte tugevat finantsseisundit ja jätkusuutlikkust.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas vältida sagedasi vigu mootorsõidukite remondi tellimisel?

Mootorsõidukite remondi tellimine võib olla muret tekitav kogemus, eriti kui te pole selles valdkonnas ekspert. Vigade vältimiseks ja sujuvama remondiprotsessi
ssb.ee
Mootorsõidukite remondi tellimine võib olla muret tekitav kogemus, eriti kui te pole selles valdkonnas ekspert. Vigade vältimiseks ja sujuvama remondiprotsessi tagamiseks on oluline järgida mõningaid põhilisi juhiseid ja olla teadlik levinud vigadest, mida inimesed teevad. Selles artiklis vaatleme, kuidas vältida sagedasi vigu mootorsõidukite remondi tellimisel. 1. Mitte piisavalt uurimistööd tegemine Üks levinumaid vigu on piisava uurimistöö tegemata jätmine enne remonditöökoja valimist. Enne kui usaldate oma sõiduki kellelegi teisele, veenduge, et olete teinud põhjaliku taustauuringu.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.