Rohkema info nägemiseks:

TILKCRAFT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 146; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TILKCRAFT OÜ kohta arvamuslugu!"

TILKCRAFT OÜ hetkeolukord

Juba 146 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

TilkCraft OÜ on asutatud pereettevõttena 2019 aasta kevadel. Ettevõtte asutajatel on olemas oskused, teadmised ja võimalused käsitöö toodangut toota ja seda huvilistele pakkuda.

Ettevõtte loomise idee tuli sellest, kui oma peres kasvavatele lastele sai loodud tegeluslaud. Toode paistis nii huvitav, et sellest saime indu luua firma ja pakkuda nii seda, kui teisi käsitöö tooteid tarbijatele.

Tänaseks on toodang laienenud kogu puidust käsitööle. Tehakse nii asju lastele (tegeluslauad) kui ka kõike muud (lõikelauad, lillekastid jne).

Ettevõtte majandustegevus oli majandusaastal 2022/2023 suhteliselt tagasihoidlik. Oleme saanud müüa mõned lillekastid, mille müük ongi sellel majandusaastal olnud peamine.

Järgmisel majandusaastal eesmärk on kohustustest vabanemine. Lisaks loodame rohkem oma tooteid müüa. Ettevõtte juhatus annab endale aru, et ettevõtte näol on tegemist pisikese pereettevõttega, millega tegeletakse põhitöö kõrvalt.

Seega ei ole seatud eesmärkideks suure kasumi tekkimist.

TILKCRAFT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.