Rohkema info nägemiseks:

NIISIIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 397; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NIISIIS OÜ kohta arvamuslugu!"

NIISIIS OÜ hetkeolukord

Juba 397 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Niisiis OÜ asutati 2019.a. Tänaseks on ettevõtte 4 aastat vana.

Niisiis OÜ on väikeettevõte, mis tegeleb nii projektipõhiste kui ka lepinguliste töödega. Eestis on olnud põhilisteks projektideks veebilehekülgede arendus ja hooldus ning graafilise disaini loomine.

Pakume lepinguliselt igakuist programmeerimisteenust ka välismaale. Viimane aasta on olnud tegus ning firma on teinud hea arengu. Oleme osutanud projektipõhist programmeerimisteenust ka

Soome ettevõttele Aurora Alert Oy. Soovime teha antud ettevõttega koostööd ka edaspidi ning laiendada koostöö võimalusi. Oleme täiendanud ka firma siseprotsesse ning arendanud turunduslikku poolt võttes kasutusele uusi turuduslikke meetmeid. Ettevõte soetas ka maad investeerimise eesmärgil, et kindlustada ettevõtte kasvu ja jätkusuutlikust muutlikus majanduses.

Tasustatud projektide vahel oleme tegelenud ettevõtte teenuste arendamisega, et pakkuda laiemas mahus teenuseid ning paremaid lahendusi.

Niisiis OÜ´l on pikaajaline lepinguline suhe firmaga Allstar LLC. Osutame Ameerikas asuvale ettevõttele programmeerimisteenuseid. Niisiis OÜ on näidanud koostööpartneritele üles profesionaalsust ja usaldusväärsust. Osalesime ühisprojektis, mis eeldas Allstar Gaming, Inc.

omatöötajate ning neile tööd osutavate partnerite (k.a Niisiis OÜ) kohapeal viibimist. Tänu headele tulemustele, edukale koostööle ning osutatud kvaliteetsele teenusele, on oodata Niisiis

OÜ töömahu ja osaluse kasvu Allstar Gaming, Inc. ettevõtmistes ning seeläbi ka Niisiis OÜ kasvu ja arenguvõimaluste suurenemist. Viimaste aastate jooksul on olnud palju investeerimist nii ajas kui ka rahas, et arendada ettevõtet, siseprotsesse ning suurendada klientide arvu ja käivet.

Projektide ettevalmistamine ja läbiviimine on nõudnud suures mahus suhtekorraldust ja läbirääkimisi. Oleme firma arengu suhtes ülimalt positiivsed ning usume, et suur ja mahukas ettevalmistus toob ka hea kasumi ja eduka ettevõtte. Oleme tegusad!

NIISIIS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.