Rohkema info nägemiseks:

BOOSTSHOP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 632; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta BOOSTSHOP OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast BOOSTSHOP OÜ-sse, kus me usume, et iga sõiduk väärivad esinemist oma tipptasemel. Meie missioon on lihtne: pakkuda teile kõrgeima kvaliteediga alumiiniumist painde, sirgeid tükke, üleminekuid ja silikoonvoolikuid, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad teie ootusi. Oleme pühendunud teie kirg automotoorse täiuslikkuse vastu, pakkudes meie hoolikalt valmistatud tooteid, mis on mõeldud nii kohandamiseks kui ka vastupidavuseks.

Alates mootori mürinast kuni teie sõiduki sujuvate kontuurideni, iga aspekt teie sõidust jutustab võimu ja täpsuse loo. Seetõttu pakume BOOSTSHOP OÜ-s laia tootevalikut, mis on kohandatud vastavalt teie konkreetsetele vajadustele. Olenemata sellest, kas otsite 2mm või 3mm seinapaksusega voolikuid, soojuskaitset oma komponentidele või õlijahuteid ja jahuteid, et hoida oma mootor optimaalsetel temperatuuridel, meil on kõik olemas. Meie partnerlus tuntud brändidega nagu do88 ab tagab, et saate ainult parimaid automootoriosi.

Meie valik silikoonvoolikuid on saadaval erksates sinistes ja punastes toonides, lisades teie sõidukile mitte ainult funktsionaalsust, vaid ka stiili. Me mõistame, et õiged osad võivad teha kogu vahe, mistõttu pakume lisasid silikoonvoolikutele ja osad, mis vastavad sõidukile, tagades täiusliku sobivuse ja probleemivaba integreerimise.

BOOSTSHOP OÜ-s ei ole me lihtsalt osade müüjad; me oleme mootori all revolutsiooni süütajad. Meie loosungiga 'Käivita oma sõit!' kutsume teid kogema põnevust suurenenud jõudlusest ja rahulolust juhtides sõidukit, mis tõeliselt peegeldab teie individuaalsust ja kirge teedel sõitmise vastu.

Liitu meiega pühendumuses automotoorsele täiuslikkusele. Avasta meie e-pood, kus leiad kõik vajaliku oma sõiduki jõudluse tõstmiseks. Meie kasutajasõbralik veebileht, detailne tootekategooriad ja pühendunud klienditeenindus tagavad ostukogemuse sama sujuva kui sõit, millele olete asumas.

Haara reisist kinni BOOSTSHOP OÜ-ga – kus iga kurv on võimalus näidata oma täiustatud sõiduki võimu ja ilu. Käivita oma sõit!

BOOSTSHOP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kert O.

Boostshopi alumiiniumtorud olid täiuslik valik minu projektiautole. Kiire tarne ja suurepärane kvaliteet.

- Liis V.

Teenindus oli kiire ja professionaalne. Soovitan kõigile!

- Jaan K.

Silikoonlõdvikud olid kvaliteetsed ja klienditeenindus kiire. Kindlasti soovitan!

Lõplik juhend silikoonvoolikute kohta teie mootorile

Silikoonvoolikud on traditsiooniliste kummivoolikute kõrgjõudlusega alternatiivid, mis on mõeldud mootori erinevate osade, nagu radiaator, turboülelaadur ja vahejahuti, ühendamiseks. Valmistatud ränist ja hapniku aatomite ühendist, on nad tuntud oma paindlikkuse, vastupidavuse ja äärmuslike temperatuuride taluvuse poolest. Autoentusiastid ja professionaalsed mehaanikud eelistavad silikoonvoolikuid nende ülekaaluka temperatuuritaluvuse, pikaealisuse ja esteetilise välimuse tõttu. Nad taluvad laiemat temperatuuri- ja rõhuvahemikku, muutes need ideaalseks kõrgjõudlusega mootoritele. Võrreldes

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.