Rohkema info nägemiseks:

ALKMAME OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Toodame ja levitame kõrgekvaliteedilisi Kreeka veine, keskendudes jätkusuutlikkusele ja innovatsioonile.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Põhja-Kreeka lopsakate viinamarjaistanduste südames seisab ALKMAME uhkelt kui traditsiooni, innovatsiooni ja jätkusuutlikkuse majakas. Meie lugu on sügavalt juurdunud Naoussa rikkalikku mulda, kus Kir-Yianni mõis on valmistanud erakordseid veine alates 1997. aastast. Asutaja visionäär Yiannis Boutaris, Boutarise perekonna järeltulija, kelle veinivalmistamise pärand ulatub tagasi aastasse 1879, on ALKMAME Kreeka veinivalmistamise kestva vaimu tunnistajaks.

Iga pudeliga kutsume teid Maitsma Kreeka olemust! Meie missioon on lihtne, kuid sügav: toota ja levitada kvaliteetseid Kreeka veine, mis mitte ainult ei hellita teie maitsemeeli, vaid austavad ka keskkonda. Meie pühendumus jätkusuutlikkusele on kõikumatu, kuna järgime hoolikalt jätkusuutliku põllumajanduse põhimõtteid, et kaitsta meie planeedi kõige väärtuslikumaid varasid.

Meie veinid, alates jõulistest punaveinidest kuni krõbedateni valgeveinideni, on meie kvaliteedile pühendumise tähistamiseks. Diaporos oma sügava punase tooniga, millele on lisatud lillaka varjundiga, on maitsete sümfoonia, mis ootab teie keelel avanemist. Tammelaagerdunud vein kannab vanilli sosinaid, mis on selle ajaloolise küpsemisprotsessi tunnus.

ALKMAME pakutavad veinid on tuntud oma järjepideva kvaliteedi, eristuva iseloomu ja vananemispotentsiaali poolest. Me pöörame suurt tähelepanu igale detailile, alates viinamarjaistanduste hooldusest kuni viinamarjade kvaliteedini, tagamaks, et meie veinid kehastaksid Kir-Yianni ajaloolist olemust ja kõrgeid standardeid.

Liituge meiega teekonnal läbi aja ja maitse. Kogege sajanditevanuste veinivalmistamise saladuste ja tipptasemel tehnikate sulandumist. Omaks võtke innovatsioon, mis meid edasi viib, samal ajal austades traditsioone, mis meid juurivad. ALKMAME-ga ei naudi te lihtsalt klaasi veini; te osalete pärandis, mis õitseb iga mööduva aastakäiguga.

Nautige kvaliteetseid veine, mis püüavad kinni Kreeka hinge. Laske meie veinivalikute viinamarjaistanduste ainulaadsel isiksusel peegelduda igas sõõmus. ALKMAME on enamat kui veinide edasimüüjad; me oleme jutuvestjad, maa kaitsjad ja õnne pakkujad. Tõstame klaasi veinivalmistamise ajatu kunsti auks, tõstame klaasi teie auks.

Tutvuge tootevalikuga juba täna!

VEEBIPOOD

ALKMAME OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria

Suurepärane teenindus ja valik!

- Jaan

Alkmamelt leiad alati parima kvaliteediga veinid.

- Liis

Usaldusväärne ja mugav! Alkmame teab, kuidas rahuldada kõige nõudlikumaid maitseid.

ALKMAME OÜ tegevusaruanne 2022

Alkmame OÜ on registrisse kantud 10.04.2019.a. Ettevõtte põhitegevusalaks on alkohoolsete jookide hulgimüük. 2022.a. müügitulu oli 20 150 (2021: 18 380) eurot. Ettevõtte juhatusele 2022.a. tasu ei makstud. Juhatuse hinnangul on ettevõte jätkusuutlik ka järgmisel majandusaastal.

Dropdown

kõik artiklid

Avasta Kir-Yianni veinimaja: Kreeka veinitraditsiooni kaasaegne suursaadik

Tere tulemast Kir-Yianni veinimajja, Põhja-Kreekas Naoussas asuvasse veiniparadiisi, kus sajanditevanused veinitegemise saladused kohtuvad kaasaegse innovatsioo
ssb.ee
Tere tulemast Kir-Yianni veinimajja, Põhja-Kreekas Naoussas asuvasse veiniparadiisi, kus sajanditevanused veinitegemise saladused kohtuvad kaasaegse innovatsiooniga. Asutatud 1997. aastal Kreeka veini suurnime Yiannis Boutarise poolt, on Kir-Yianni tõusnud üheks Kreeka suurimaks veinimajaks. Täna juhib Yiannis Boutaris, juba viienda põlvkonna veinitegija, Kir-Yianni veinitegemise ajaloo kirjutamist, ühendades dünaamiliselt ettevõtte põhiväärtused: uuendusmeelsus, traditsioonide austamine ja veinitegemise tõelised saladused. Iga veinivalmistamise samm on läbimõeldud, alates

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.