Rohkema info nägemiseks:

TÖÖMESILASED24 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
puhas keskkond kus iganes sa seda vajad

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast meie puhastusteenuse maailma! Oleme pühendunud meeskond, kes on valmis Teie kodu särama panema ja Teie elu lihtsamaks tegema. Meie eesmärgiks on pakkuda kõige personaalsemat ja usaldusväärsemat puhastusteenust nii Hiiumaal kui ka vajadusel Lääne- ja Harjumaal.

Kes me oleme? Meie ettevõte on loodud kodude ja kontorite heaolu nimel. Oleme professionaalne meeskond, kellel on aastatepikkune kogemus puhastusteenuse valdkonnas. Meie töötajad on pühendunud ja koolitatud, et tagada kvaliteetne ja täpne koristustöö. Teie kodu on meie jaoks oluline, seetõttu panustame igasse detaili, et tagada teile puhas ja värskendav keskkond.

Mida me teeme? Meie teenuste hulka kuuluvad kõikvõimalikud koristustööd - alates igapäevastest hooldustöödest kuni sügavpuhastuse ja eritellimusel töödeni. Usaldades meie kätte oma kodu koristamise, saate keskenduda sellele, mis Teile kõige rohkem meeldib, olgu selleks siis perega aja veetmine, hobi nautimine või lihtsalt lõõgastumine.

Võta meiega ühendust!

Vaata rohkem

TÖÖMESILASED24 OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tiia R.

Töömesilased24 OÜ-l on suurepärane teenuste ja kvaliteedi suhe. Nad täitsid oma tööd väga hästi, äärmiselt kiiresti ja täpselt nagu oleksin soovinud. Suurepärane töö!

- Marek O.

Koristusteenus on väga hea. Töömesilased24 OÜ on väga tugiisik ja hea partner. Soovitan kõigile.

- Jaanika T.

Suurepärane teenus ja suurepärane selgitus. Minu majas oli väga meeldiv kogemus ja kõik oli tehtud väga hästi. Tajun ja väärin seda teenust.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TÖÖMESILASED24 OÜ tegevusaruanne 2022

Töömesilased24 OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 2019. aasta aprillis. Selle peamine tegevusala on koristusteenuste pakkumine, kuid 2020. aastal laiendas ettevõte oma teenuste valikut, lisades pesumaja teenuse. Töömesilased24 OÜ pakub oma teenuseid peamiselt Hiiumaal, kus on selle peamine tegevuspiirkond.2022. aastal toimus ettevõtte juhtimises oluline muudatus, kui juhatuse liikmete koosseis muutus. Sellest hoolimata jätkas ettevõte oma tegevust, kuid aasta lõpuks oli ettevõtte käive 76591 eurot. Kahjuks ei suutnud ettevõte aasta jooksul kasumit teenida ja tekkinud kahjum oli 7545 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas eemaldada plekke tekstiililt?

Plekkide eemaldamiseks tekstiililt tuleb järgida järgmist: Kiire reageerimine - plekke on lihtsam eemaldada, kui neid käsitletakse kohe, nii et mida varem
ssb.ee
Plekkide eemaldamiseks tekstiililt tuleb järgida järgmist: Kiire reageerimine - plekke on lihtsam eemaldada, kui neid käsitletakse kohe, nii et mida varem plekk tähele pannakse, seda parem. Sobiv vahend - tuleb valida sobiv eemaldusvahend, mis sobib tekstiiliga ja pleki tüübiga, näiteks veepõhine eemaldusvahend või spetsiaalne pleki eemaldaja. Proov kõigepealt varjatud alal - enne plekist lahti saamist tuleb alati proovida eemaldusvahendit varjatud alal, et veenduda, et see ei kahjusta tekstiili. Eemaldusvahendi järgimine - tuleb järgida eemaldusvahendi juhiseid, näiteks selle

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.