Rohkema info nägemiseks:

PRIILO OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eesmärk on luua klientidele väärtust ja funktsionaalseid lahendusi, mis vastavad nende vajadustele ja soovidele ehitusvaldkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond on meie suurim aare. See koosneb kogenud ja professionaalsetest inimestest, kes on valmis igat tüüpi ehitusprojekti ellu viima. Nende laiaulatuslik kogemus võimaldab meil käsitleda erinevaid projekte, olgu need siis väiksemad remonditööd või suuremahulised ehitusprojektid. Meie meeskond on pühendunud oma tööle ja püüab alati saavutada parimaid tulemusi.

Me teame, kui tähtis on ehitusprojektide tähtaegne lõpetamine ja eelarvest kinnipidamine. Seetõttu teeme kõik endast oleneva, et täita oma kohustused kliendi ees nii tähtaegselt kui ka eelarve piires. Meie eesmärk on pakkuda klientidele selget ja usaldusväärset teenust.

Kliendid on meie ettevõtte jaoks esmatähtsad ning nende rahulolu on meie jaoks südameasi. Meie meeskond kuulab alati klientide soove ja vajadusi ning püüab neid igati rahuldada. Oleme avatud suhtlusele ja usume, et edukas ehitusprojekt põhineb tihedal koostööl klientidega.

Kokkuvõttes oleme meie ehitusettevõte, mis ühendab kvaliteetse töö, professionaalse meeskonna, tähtaegse lõpetamise ja kliendikeskse lähenemise. Kui otsite usaldusväärset partnerit oma ehitus- või renoveerimisprojektile, siis oleme teie jaoks siin, et aidata.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

PRIILO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kalle K.P.

Kindlasti soovitame neid oma ehitusprojektile!

- Maarika M.

Projekt valmis täpselt lubatud ajaks ning meil ei olnud ühtegi muret.

- Kerli K.

Meie kodu on nüüd just selline, nagu me alati tahtsime.

PRIILO OÜ tegevusaruanne 2022

Priilo OÜ on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud elamute ja mitteeluhoonete ehitamisele. Ettevõte asutati 10. aprillil 2019, pakkudes kvaliteetseid ehitusteenuseid peamiselt Eesti turul. Priilo OÜ on tuntud oma pühendumuse ja professionaalsuse poolest, mis on aidanud neil luua tugeva maine ja usaldusväärse kliendibaasi.2022. aastal laiendas Priilo OÜ oma tegevust väljaspoole Eestit, registreerides ettevõtte Soome Äriregistris. See oli oluline samm ettevõtte kasvu ja arengu jaoks, võimaldades neil pakkuda oma ehitusteenuseid ka Soome turul. See laienemine näitab Priilo OÜ ambitsioonikust

Dropdown

kõik artiklid

Kes me oleme ja millega tegeleme?

Kui otsite ehituspartnerit, kes ühendab kogemuse, kvaliteedi ja usaldusväärsuse, siis on Priilo OÜ õige valik. Meie ehitusettevõte on pühendunud klientide ehitu
ssb.ee
Kui otsite ehituspartnerit, kes ühendab kogemuse, kvaliteedi ja usaldusväärsuse, siis on Priilo OÜ õige valik. Meie ehitusettevõte on pühendunud klientide ehitusprojektide elluviimisele. Kas soovite teada, miks just meie peaksime olema teie usaldusväärne ehituspartner? Lugege edasi, et saada ülevaade meie ehitusteenustest ja tehtud töödest. Ehitusteenused: lahendused igale ehitusprojektile Meie meeskond koosneb kogenud professionaalidest ja ehitusmeistritest, kes on valmis võtma vastu väljakutseid igasuguse keerukusega ehitustööde puhul. Oleme spetsialiseerunud mitmesugustele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.