Rohkema info nägemiseks:

HARMONY BUILDINGS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 358; jälgijaid - 2. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta HARMONY BUILDINGS OÜ kohta arvamuslugu!"

HARMONY BUILDINGS OÜ hetkeolukord

Juba 358 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte alustas tegeuvst 2019. aastal. Peamine tegevusala on endiselt eriehitustööd, kuid lisaks tegutsetakse väikeses mahus ka iluteenuste ning terviseteenuste pakkumisega. Oleme Põlvamaa piirkonnas saavutanud hea tuntuse kvaliteetse töö tegemise eest. Aasta 2022. aasta olulistemaks sündmusteks võib pidada taaskord head suhete hoidmist regulaarsete tehingupartneritega ning püsiva kliendibaasi tekkimist nii

Eestis kui välismaal. Tulevikus üritame sarnaselt edasi toimetada, müüa väikeses osas välismaale ning tegutseda Eestis nii väiksemate kui suuremate projektidega. Terviseteenuse pakkumise osas 2023. aastal taandume ja jätkame kahe töölepingulise töötajaga. Ettevõtte maksis töötasu ettevõtte kahele töölepingulisele töötajatele ning kahele töövõtulepingulisele töötajale. 2023. aastal planeeritakse jätkata ainult kahe töölepingulise töötajaga, eesmärk on hoida ettevõtte tegevus kasumliku ja stabiilsena.

HARMONY BUILDINGS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.