Rohkema info nägemiseks:

SÕMERPALU HOOLDEKODU SA

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 561; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SÕMERPALU HOOLDEKODU SA kohta arvamuslugu!"

SÕMERPALU HOOLDEKODU SA hetkeolukord

Juba 561 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sihtasutus Sõmerpalu Hooldekodu asutamise aluseks Sõmerpalu Vallavolikogu 21.06.2017 otsus nr 23,mis on aluseks notariaalse tehingu sõlmimiseks. Sihtasutus Sõmerpalu Hooldekodu sutamise tehingu ja äriregistrisse kandmise on vormistatud Tartu notari Andrus Ruuli poolt 15.08.2017 tehinguga nr-ga 17/RF/2692, mille alusel on Sihtasutus Sõmerpalu Hooldekodu tegevuse algus 01.09.2017.

Sihtasutuse eesmärk ja tegevused

Sihtasutuse eesmärgiks on tegevuseks antud vara valitsemise kaudu luua eakatele, erivajadustega ja puudega isikutele elamiseks, hooldamiseks ja rehabilitatsiooniks vajalikud tingimused, kindlustada nende soovidel ja objektiivsetel vajadustel põhineva hoolekandeasutuse jätkusuutlikkus, tänase infrastruktuuri ning kogemuste baasi terviklik rakendamine ning teenuse edasiarendamine.

Oma eesmärgi saavutamiseks sihtasutus: - tagab hoolekandeasutuses viibivatele isikutele nende eale ja seisundile vastava hooldamise, sealhulgas ravimite manustamise ja põetamise; - osutab oma eesmärgiga kooskõlas olevaid muid sotsiaalhoolekandealaseid ja avalikkusele suunatud teenuseid; - teeb koostööd teiste sotsiaalhoolekandealaste institutsioonidega Eestis, tervishoiu- ja sotsiaaltöötajate kutseliitudega ning teiste vabatahtlike ühendustega; - tagab tegevuseks vajaliku materiaaltehnilise baasi ja infrastruktuuri töö arengu: - võimalusel hangib sihtotstarbelisi toetusi ja eraldisi sihtasutusele ja sihtasutusega seotud projektidele,

Sihtasutuse juhtimine

Sihtasutuse juhtimisorganid on nõukogu ja juhatus.

Nõukogu kavandab sihtasutuse tegevust ning korraldab sihtasutuse juhtimistj a teostab järelvalvet sihtasutuse tegevuse üle. Sihtasuse nõukogusse kuulub kuni viis kolmeks aastaks valitud liiget. Nõukogu liikmed nimetab ja võib igal ajal sõltumata põhjustest tagasi kutsuda Võru vallavalitsus.

Juhatus esindab ja juhib sihtasutust.

Juhatuses on üks liige (juhataja).

Juhatuse ülesanded on järgmised - tagab nõukogu otsuste elluviimise ja vastutab nende täitmise eest; - informeerib viivitamatult kirjalikult nõukogu kõigist sihtasutuses toimunud erakorralistest sündmustest ja asjaoludest; - sõlmib, muudab ja ütleb üles töölepingud töötajatega; - kehtestab sihtasutuse töösisekorraeeskirjad, asjaajamiskorra, raamatupidamise sise-eeskirja ja töötasustamise korralduse; - vastutab sihtasutuse töötervishoiu ja tööohutuse eest; - sõlmib sihtasutuse nimel lepinguid; - esitab nõukogule vähemalt kord nelja kuu jooksul ülevaate sihtasutuse majandustegevusest ja majanduslikust seisust; - koostab aastaeelave ning esitab selle kinnitamiseks nõukogule ja tagab sihtasutuse eelarve täitmise; - korraldab raamatupidamist vastavalt raamatupidamise seadusele; - tagab sihtasutuse raamatupidamise aastaaruande, tegevusaruande koostamise ja esitamise nõukogule ja Äriregistrile; - täidab kõiki muid sihtasutusega seotud ülesandeid ja kohustusi, mis on vajalikud sihtasutuse eesmärgi saavutamiseks ning mis ei kuulu seaduste kohaselt nõukogu ainupädevusse.

Sihtasutuse vara

Sihtasutuse vara moodustab asutamisotsuse alusel sihtasutusele üle ja kasutamiseks antud vara ning teenuse ostamisest laekuvad rahalised vahendid, vahendid, mis laekuvad sihtotstarbelistest eraldistest riigi- ja omavalitsuste eelarvetest ning annetustest ja toetustest.

Sihtasutuse igapäevane tegevus

SA Sõmerpalu hooldekodus on 49 voodikohta. Toad on ühe- (5) , kahe- (19) ja kolmekohalised (2), mis paiknevad kahel korrusel. Toad on kaasaegselt renoveeritud ja uue sisustusega. Liikumise muudab mugavaks korrustevahene lift, Tubadesse klientide paigutamisel arvestatakse kliendi vanust, tervislikku seisundit, suhtluskeelt.

Hooldekodu korraldab klientidele ühiskasutatavad abivahendid - käimisraamid, rulaatorid, küünarkepid jms. Paljudes tubades on kaasaegsed hooldusvoodid.

Hooldekodul on oma kõõk. Toitu pakutakse kolmel korral päevas, võimalus süüa söögisaalis või oma toas.

Pesupesemisteenust ostetakse sisse,

Kliente teenindatase ööpäevaringselt.

Hooldekodus on kaks puhketuba.

Kliente teenindavad hooldusõed (10), kes jälgivad kliendi tervislikku seisundit, arsti poolt määratud ravimite manustamist. Hoolitsevad kliendi puhtuse eest ja korraldavad arstiabi saamist.

Toitu valmistavad kaks kokka. Lisaks töötab hooldekodus 0,5 koormusega medõde, neli majandustöötajat, neist kaks 0,5 koormusega, 0,4

SÕMERPALU HOOLDEKODU SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.