Rohkema info nägemiseks:

AATELA PROJEKT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2783; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 5+ "Kirjuta AATELA PROJEKT OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast ristteele, kus minevik ja tulevik kohtuvad. AATELA PROJEKT OÜ - oleme ajaloo hoidjad ja homse arhitektid. Meie missioon on väärtuslike ajalooliste paikade hoidmine, uurimine ja pärandi konserveerimine, tagades nende püsimine ajaproovile tulevaste põlvede jaoks.

Meie teekond algas visiooniga ühendada ajalooliste struktuuride ajatu elegants kaasaegse inseneritöö uuenduslike lahendustega. Mõistame, et iga ajaloolise paiga tellis, iga tala ja iga kivi jutustab lugu ning meie kohus on seda narratiivi säilitada. Meie inimesed on varustatud teadmiste ja tehnoloogiaga, et hoida nende maamärkide terviklikkust, kohandades neid samal ajal vastama kaasaegsetele standarditele.

Meie tegevuse südames on ajaloolise tähendusega piirkondade muinsuskaitse eritingimuste koostamine planeeringute jaoks, tegevuskavade ja uuringute koostamine ning läbiviimine, hoonete remondi ja restaureerimislahenduste leidmine, nõu ja abi ehituspärandi omanikele, sj abi toetuste taotlemisel. 

Säilitades ajalugu, inseneerides tulevikku, võtame kokku meie pühendumuse konserveerimisele ja innovatsioonile. Liitu meiega kaitsmaks mineviku kajasid, samal ajal ehitades vastupidavat vundamenti tuleviku jaoks. Uurige meie teenuseid ja avastage, kuidas me saame teid aidata ehituspärandi hoidmisel.

Lisaks on meie tegevuseks kinnisvara ost ja müük. Me anname nõu, analüüsime teie kinnisvara seosukorda ning müügivõimalusi ning vahendame hoolikalt tehinguid, kuni notarini ostjale võtmed kätte andes. Vajadusel anname abi hoonetele kasutusloa saamiseks ning Ehitisregistri tehingutes.  

Neile, kes väärtustavad meie esivanemate pärandit ja soovivad panustada homse pärandisse, on AATELA PROJEKT OÜ teie usaldusväärne partner. Koos hoidkem lood elus.

Kontakt

+372 5332 7101

AATELA PROJEKT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina M.

Aatela Projekt ületas kõik ootused, säilitades mu kodu ajaloolise ilu ja lisades samas kaasaegset mugavust.

- Jaan-Erik T.

Nende pühendumus mineviku austamisele ja tuleviku ehitamisele on imetlusväärne. Suurepärane partner kinnisvaratehingutes!

- Toomas M.

Aatela Projekt aitas meil leida unistuste kodu, mis on täis ajaloolist võlu, kuid samas vastab täielikult meie vajadustele.

Millised on kohandava taaskasutuse eelised vanade hoonete ümberkujundamisel?

Kultuuripärandi säilitamine on oluline valdkond, mis hõlmab ajalooliste paikade, hoonete ja esemete hoolikat haldamist, et säilitada meie kultuuriline eripära tulevastele põlvedele. Kui liigume edasi 21. sajandisse, arenevad selles valdkonnas lähenemisviisid ja meetodid kiiresti. Selles postituses uurime viit võtmetrendi, mis kujundavad kultuuripärandi säilitamise tulevikku. Kerkivad trendid kultuuripärandi säilitamisel Digitaaltehnoloogia tulek on revolutsiooniliselt muutnud meie lähenemist kultuuripärandi säilitamisele. Tehnikad nagu 3D skaneerimine ja modelleerimine võimaldavad

Dropdown

kõik artiklid

Insenerid ja ajaloolised hooned

Inseneriteadusel on ajaloolise säilitamise juures kriitiline roll. Tehniline ekspertiis ja uuringud on vajalikud konstruktsioonide hindamiseks ja restaureerimis
ssb.ee
Inseneriteadusel on ajaloolise säilitamise juures kriitiline roll. Tehniline ekspertiis ja uuringud on vajalikud konstruktsioonide hindamiseks ja restaureerimislahenduste leidmiseks, tagades hoonete ohutuse ja terviklikkuse. Insenerid töötavad koos ajaloolaste, arhitektide ja konserveerijatega, et leida lahendusi, mis austavad algset ehituskunsti, samal ajal kaasates kaasaegseid ohutus- ja säilitamisstandardeid. Inseneriteaduse ja ajaloo ristumiskoht Üks peamisi muresid ajaloolise säilitamise juures on tagada vanade hoonete struktuurne terviklikkus ja ohutus. Insenerid hindavad materjalide

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.