Rohkema info nägemiseks:

PÕHJARANNIKU KIRJASTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 432; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PÕHJARANNIKU KIRJASTUS OÜ kohta arvamuslugu!"

PÕHJARANNIKU KIRJASTUS OÜ hetkeolukord

Juba 432 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022

OÜ Põhjaranniku Kirjastus suutis 2022. aastal vaatamata mitmetele ebasoodsatele välisteguritele (ajalehe kojukandade ning trüki- ja paberihindade järsk tõus, venekeelse lugejaskonna nõrk harjumus maksta digilehe sisu eest, internetihiidude võimalused toimetada samal reklaamiturul maksuvabalt, avaliku raha toel ilmuva munitsipaalmeedia levik) jätkata oma meediaväljaannete kirjastamist, vältida võlgadesse sattumist ja katta teenitud tuludega kõik kulud ning olla jätkuvalt kõige mõjukam meediakanal 130 000 elanikuga Ida-Virumaal.

Selle tulemusel: * Ligemale 200 000 inimest on saanud infot aktuaalsetest sündmustest Ida-Virumaal – meie meediakanalid on piirkonnas suurima lugejaskonnaga ajakirjandusväljaanded ja tuntud ka väljaspool maakonda.

* Arvukad ettevõtted ja asutused on tänu reklaami avaldamisele meie meediakanalites leidnud oma toodetele ja teenustele ostjaid ja kliente, mis on võimaldanud elavdada piirkonnas majandust.

* Ettevõte kindlustas püsiva töökoha 22 inimesele.

* Ettevõtte majandustegevusega kaasnes riigile ligemale 180 000 eurot maksutulu.

ETTEVÕTTEST

Kirjastusettevõtte OÜ Põhjaranniku Kirjastus eesmärk on teha parimat võimalikku ajakirjandust Ida-Virumaal, pakkudes oma lugejatele kõige põhjalikumat ja objektiivsemat kajastust maakonnas toimuvast, järgides seejuures ajakirjanduse häid tavasid ja eetikakoodeksit.

Ettevõttele kuuluvad meediakanalid on: * Põhjarannik/Severnoje Poberežje on Kirde-Eesti päevaleht, mis ilmub kolm korda nädalas nii eesti kui vene keeles trükiarvuga 4 000 eksemplari. Alates 1945. aastast ilmuv (praeguse nimega alates 1990. aasta detsembrist) ajaleht on Eesti ühe suurema maakonna mõjukaim meediakanal, mille sisu tsiteeritakse sageli ka üleriigilises meedias. Severnoje Poberežje on ainus venekeelne päevaleht kogu Eestis.

* Severnoje Poberežje Ekstra on trükiarvuga 50 000 eksemplari üks kuni kaks korda kuus ilmuv venekeelne ajaleht, mida levitatakse tasuta otsepostitusega põhiliselt Ida-Virumaa linnades.

* Pohjarannik.ee on Ida-Virumaa eesti- ja venekeelne uudisteportaal, mis avaldab lisaks kirjasõnas uudistele ka fotogaleriisid ja videouudiseid.

* Kliendilehed erinevatele asutustele ja ettevõtetele. Põhjaranniku Kirjastus osutab kirjastustööde teenuseid alates tekstide ja fotode toimetamisest, tõlkimisest ja kujundamisest kuni trükkimise ja levitamise korraldamiseni. Kliendilehti levitatakse vastavalt vajadusele nii oma paberväljaannete sees kui eraldi trükistena.

* Eriväljaanded. 2022. aastal kirjastati ka ajakirja-formaadis kriitpaberil eriväljaandeid kohalikke kultuuri- ja suvesündmuste ajakiri Ida-Virumaa sündmused Suvi/Sügis ja Talv/Kevad ning Põhjaranniku Kalender 2023, mida on levitatud nii koos põhiväljaandega kui ka täiendavalt otsepostitusega, on võimaldanud pakkuda reklaamiandjatele uusi väljundeid ja võimalusi, need tutvustavad Ida-Virumaad väljaspool maakonda ja meelitavad siia turiste.

Põhjaranniku Kirjastusel toimib Ida-Virumaal ristmeedia-süsteemi, kus päevaleht, veebiportaal ning otsepostitusega tasuta levitatav ajaleht suudavad haarata valdava osa Ida-Virumaa elanikest ning pakkuda mõjusaid ja paindlikke lahendusi ettevõttetele ja asutustele oma reklaamisõnumite levitamiseks. Põhjarannik/Severnoje Poberežje ja Severnoje Poberežje Ekstra on Eesti Meedialiidu liikmed.

2022. AASTA OLULISEMAD SÜNDMUSED

Positiivsed sündmused.

2022. aastal jätkus liidrirolli hoidmine Ida-Viru ajalehtede turul. Kirjastuse eesti- ja venekeelsete väljaannetega on võimalik jõuda enamiku Eesti ühe suurema maakonna elanikeni.

Üleriigiliselt on aidanud Põhjaranniku tuntust ja sisu levikut suurendada 2019. aastal alanud koostöö Postimehega. Kokkuleppe kohaselt kasutab

Põhjarannik Postimehe veebiplatvormi, tänu millele saavutavad lood suurema üleriigilise lugejaskonna. Kui varem oli veeb põhiliselt vaid paberlehe peegeldus, siis alates 2019. aastast ilmub seal rohkem online-uudiseid, pildigaleriisid, videosid.

2022. aastal kasvas digitellimuste hulk. Lisaks sellele, et varem said veebist tasulist sisu jälgida vaid paberlehe tellijad, kes olid paberlehe tellimuse sidunud digilehega, siis nüüdsest on olemas ka eraldi digilehe tellimuse võimalus, mida on mugav vormistada mobiili- või digimaksega.

Põhjaranniku Kirjastus osales edukalt ka kultuuriministeeriumi taotlusvoorus, mis oli mõeldud venekeelse toimetuse tugevdamiseks, mis võimaldas oluliselt suurendada venekeelse sisumahtu nii digilehes kui ka paberlehes Severnoje Poberežje Ekstra. Vastavalt konkursi tingimustele, oli selle projekti käigus valminud ajakirjanduslik sisu lugejatele tasuta.

Põhjaranniku jätkiuvat head ajakirjanduslikku tööd näitab, et Põhjarannik ajakirjanikud Erik Kalda ja Erik Gamzejev pälvisid 2023. aasta veebruaris ühiselt Anneli Ammase hea ajakirjanduse preemia selle eest, et mende juhitud Põhjarannik (koos selle venekeelse sõsarlehe

Severnoje Poberežjega) on Eesti üks parimaid maakonnalehti, mis omab kindlat kodanikupositsiooni nii Ida-Virumaa looduse kui kodanikkonna

PÕHJARANNIKU KIRJASTUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.