Rohkema info nägemiseks:

BME TECHNOLOGIES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1321; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta BME TECHNOLOGIES OÜ kohta arvamuslugu!"

BME TECHNOLOGIES OÜ hetkeolukord

Juba 1321 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Emirex on uuenduslik platvorm, mis sisaldab börsi ja turgu, kus kasutajad saavad vahetada kõik rahalised väärtused digitaalsete varade vastu.

Emirex hindab kõrgelt digitaalsete varade jõudu ja püüab muuta maailma suurema majandusliku vabadusega kohaks.

2017. aasta alguses otsustasid platvormi asutajad – Grigory Rybalchenko ja Irina Heaver – parandada juurdepääsu digitaalvaradele Lähis-Idas alustades tööd BitMeEx - Bitcoin Lähis-Ida börsi arendamisel. Platvorm muutus hõlpsasti kasutatavaks ja pakkus rahvusvaheliste ja kohalike fiat-valuutade eest juurdepääsu paljudele digitaalsetele valuutadele.

Platvormi kasutustingimused kehtivad teenustele, mida pakub Eesti seaduste alusel asutatud juriidiline isik BME Technologies OU all tegutsev

Emirex registrikoodiga 14710805 ja asukohaga J. Vilmsi tn 47, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond, 10115.

Oleme Emirexis täielikult kooskõlas tegutsemise ja tulevaste arengutega, kavatseme oma platvormi veelgi kasvatada ning oleme koostanud ambitsioonika tegevuskava. Me täiustame oma platvormi, et pakkuda täielikku valikut teenuseid, mis vastavad Lähis-Ida investorite ja digitaalvaluutade emitentide kõikidele peamistele nõudmistele, ning investorite vajadustele erinevatest maailma paikadest.

Meie ettevõtte eeliseks on see, et pakume võimalust osta krüptovaluutat kiiresti ja erinevate makseviisidega, võttes arvesse kõiki kehtivaid vastavusprotseduure. See tähendab, et kliendid saavad vajaliku krüptovaluuta soetada koheselt ja aega raiskamata, oodates tehingu kinnitust.

Tänu sellele on võimalik kiiresti reageerida krüptovaluutakursside muutustele ja teha kasumlikke tehinguid. Lisaks garanteerib ettevõte kõrgetasemelise isikuandmete kaitse ja tagab tehingute täieliku konfidentsiaalsuse.

Küberturvalisuse standardite järgimine annab ettevõttele mitmeid eeliseid. Kaitse küberrünnakute eest.

Küberturvalisuse standardite järgimine vähendab küberrünnakute tõenäosust ja minimeerib nende tagajärgi.

See tõstab ettevõtte mainet ning toob kaasa kliendibaasi kasvu ja ärisuhete paranemise.

Klientide usalduse taseme tõus, igapäevaste toimingute tegemine seadusandluse raames, tegevusprotsesside optimeerimine ja kulude kokkuhoid – on meie platvormi edu võtmetegurid.

Töötame pidevalt oma krüptovahetusteenuse kvaliteedi parandamise nimel, et meie kasutajad saaksid parima kauplemis- ja teeninduskogemuse. Oleme valmis aitama kõiki oma kliente küsimuste ja probleemide lahendamisel, pakkudes kiiret ja kvaliteetset tuge.

Väärtustame ka oma kasutajate arvamusi ja tagasisidet ning kasutame neid teenuse täiustamiseks ja nende täieliku rahulolu tagamiseks.

BME TECHNOLOGIES OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.