Rohkema info nägemiseks:

TRILEEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 970; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 5+ "Kirjuta TRILEEN OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus iga pidu on meistriteos, iga koosviibimine maitsete sümfoonia ja iga hetk unustamatu elamus. TRILEEN OÜ ei korralda lihtsalt üritusi; me loome ainulaadseid, rätsepatööna valminud kogemusi, mis kõlavad elegantsi ja rõõmuga. Meie missiooniks on korraldada eritellimusel üritusi ja pakkuda gurmeetoitlustusteenuseid, mis muudavad teie erilised sündmused kalliks mälestuseks.

Padise Kastelli imelise tausta vastu seistes on meie toimumispaik lõuend, kus teie ürituse unistused saavad elu. Olgu selleks romantiline pulm, suurejooneline vastuvõtt, aias stiilis pereüritus, tähtpäev, seminar, meeskonna loomise üritus või mis tahes tähistamine, meie ruumid on kujundatud sama ainulaadselt kui teie üritus ise. Majesteetlik sammassaalis, mille mahutavus on kuni sada külalist, pakub mitmekülgseid istumisvõimalusi, mis sobivad teie kogunemise suurusele ja stiilile. Intiimsemate koosviibimiste jaoks on meie hubane kohvik avatud kuni kolmekümnele külalisele, et nautida meeldivat koosolemist.

Meie avar sisehoov on ideaalne välistingimustes peetavate pidustuste, vastuvõttude või lihtsalt ilusa ilma nautimise jaoks. Ja vähem päikesepaistelistel päevadel pakub meie Lähe maja kasvuhoone varjualust kuni viieteistkümnele külalisele. Oleme uhked, et pakume kõiki üritusi majasiseselt, tagades, et toit ja jook täiendavad teie sündmuse hiilgust. Meie köök väljendab armastust kulinaarsete naudingute kaudu, pakkudes mitmekesist menüüd, mis ei rahulda mitte ainult nälga, vaid õrritab maitsemeeli. Kohandame menüüd teie ürituse ainulaadsuse ja ootustega, tagades gastronoomilise rännaku, mis on sama erakordne kui üritus ise.

TRILEEN OÜ usub, et suurepärane toit ja jook käivad käsikäes. Pakume esmaklassilist veinivalikut ja ulatuslikku kokteilimenüüd, pöörates olulist tähelepanu ka alkoholivabadele valikutele. Meie loosung, 'Naudi hetke, hinda elamust!', võtab kokku meie pühendumuse luua atmosfäär, kus iga detail on kureeritud teie naudinguks.

Algsest kontseptsioonist kuni viimase toostini on meie ürituste spetsialistide meeskond pühendunud teie visiooni elluviimisele laitmatu teeninduse ja detailidele pööratava tähelepanuga. Kutsume teid reserveerima lauda ja kogema meie külalislahkust esmalt käsikäes. Laske meil korraldada teie järgmine üritus ja näidata, kuidas me muudame iga sündmuse mitte lihtsalt ürituseks, vaid loo vääriliseks rääkimiseks.

Liituge meiega TRILEEN OÜ juures ja laske meil luua kogemus, mis jääb teie südamesse ja mälestustesse igaveseks. Naudi hetke, hinda elamust!

Kontakt

TRILEEN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin P.

TRILEEN OÜ pakkus meile unustamatuid maitseelamusi meie tähtpäeva tähistamisel.

- Kati S.

Hubane õhkkond ja maitsvad road tegid meie sünnipäeva eriliseks.

- Merle R.

Imeilus pulmapidu, suurepärane toit ja teenindus!

Kuidas kujundada oma unistuste pulma Padise Kastellis?

Padise Kastell oma võluva ajaloolise hõngu ja maalilise ümbrusega pakub ainulaadset tausta paaridele, kes unistavad muinasjutulisest pulmast. Padise rahulikus piirkonnas asuv koht ühendab elegantsi mitmekülgsusega, muutes selle ideaalseks valikuks teie eriliseks päevaks. Alusta visiooniga Enne detailide juurde asumist võta hetk, et mõelda oma isiklikule stiilile ja sellele, millist pulma sa Padise Kastellis ette kujutad. Olgu sinu eelistuseks suurejooneline tähistamine või intiimne koosviibimine, oma stiili mõistmine on esimene samm unistuste pulma planeerimisel Padise Kastellis.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida parim gurmee catering teenusepakkuja?

Gurmee catering on kunstivorm, mis ületab põhilise toitumisvajaduse ja siseneb kulinaarse kogemuse valdkonda. See on sümfoonia loomine maitsete, tekstuuride ja
ssb.ee
Gurmee catering on kunstivorm, mis ületab põhilise toitumisvajaduse ja siseneb kulinaarse kogemuse valdkonda. See on sümfoonia loomine maitsete, tekstuuride ja aroomidega, mis rõõmustavad meeli ja jätavad külalistele kestva mulje. Ükskõik millisel üritusel on sageli toit see, mida külalised kõige rohkem mäletavad. Gurmee catering tõstab seda kogemust, tagades, et iga roog aitab kaasa ürituse edule ja meeldejäävusele. Elemendid, mis teevad gurmee cateringi eriliseks Tippklassi gurmee catering algab parimate koostisosade valikuga. Värsked, kohalikud ja hooajalised tooted on suurepäraste

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.