Rohkema info nägemiseks:

APEST EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kõrgtasemel üldehitusteenuseid ja ajutiste ehituslahenduste valikut, tagades ehitusprojektide edukuse ja mugava keskkonna.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Millega meie ettevõte tegeleb?

Oleme dünaamiline üldehitusteenuste meeskond, kes on spetsialiseerunud mitmekülgsetele valdkondadele, sealhulgas üldehitus ja torutööd.

Üldehitusteenused, mida pakume, hõlmavad mitmesuguseid valdkondi, sealhulgas kinnisvaraarendust, infrastruktuuri ehitust, renoveerimistöid ja palju muud. Meie mitmekesine kogemus võimaldab meil mõista erinevate projektide eripärasid ning pakkuda kohandatud lahendusi vastavalt iga kliendi vajadustele.

Lisaks üldehitusteenustele oleme spetsialiseerunud ka ajutiste konstruktsioonide loomisele. Meie liigutatavad hooned pakuvad mitmekülgset lahendust, olgu selleks siis lisaruumide loomine, ajutised kontoriruumid või kiirelt kasutatavad ehitised. Oleme pühendunud paindlikkusele ja kiirusele, tagades samal ajal, et meie ajutised konstruktsioonid vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele.

Meie meeskond peegeldab meie ettevõtte aluspõhimõtteid: professionaalsus, usaldusväärsus ja innovatsioon. Oleme loonud dünaamilise keskkonna, kus iga meeskonnaliige saab panustada oma ainulaadsete oskuste ja ideedega. Me usume, et mitmekesisus on meie tugevus ning koos suudame ületada kõik ehitusalased väljakutsed.

Võtke meiega ühendust:

+372 5358 5227

APEST EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Katri O.

Usaldusväärne partner iga ehitusprojekti jaoks. Kiidan!

- Jaan L.

Suurepärane töö! Meie kodu renoveeriti kiiresti ja tulemus ületas ootused.

- Martin H.

Väga rahul antud ettevõtte teenustega. Meeskond on ka tore.

Milliseid teenuseid me pakume?

Ehitusteenused on oluline osa meie kodude arengust ja täiustamisest. Kui soovid muuta oma kodu hubasemaks, efektiivsemaks või lihtsalt kaasaegsemaks, siis võib olla aeg pöörduda spetsialistide poole, kes pakuvad mitmekesiseid teenuseid alates soojustamisest kuni siseviimistlustöödeni. Soojakud  Meie pakutavate teenuste hulka kuuluvad erinevad soojakud, mis lisavad sinu kodu ümbritsevale maastikule mitmekesisust ja praktilisust. Soojakud on suurepärane lahendus nii aiapeo korraldamiseks kui ka aastaringselt nauditavaks lisaruumiks. Olgu see siis suvila, talveaed või lihtsalt istumisnurk,

Dropdown

kõik artiklid

Üldehitus - projekti algusest lõpuni

Kui tuleviku kodu, renoveeritud ärihoone või suur ehitusprojekt hakkab paistma kui kauge unistus, võib tunduda, et teekond selle unistuse realiseerimiseni on ke
ssb.ee
Kui tuleviku kodu, renoveeritud ärihoone või suur ehitusprojekt hakkab paistma kui kauge unistus, võib tunduda, et teekond selle unistuse realiseerimiseni on keeruline ja hirmutav. Selles artiklis käsitleme, kuidas Apest Ehitus OÜ üldehitusteenused võivad muuta selle unistuse reaalsuseks, pakkudes täielikku tuge projekti algusest lõpuni. Meie kogenud meeskond on valmis teid juhendama ja aitama teil ehitada uut kodu, renoveerida olemasolevat või laiendada ärihoonet. Iga suur ehitusprojekt algab unistuse ja visiooniga. Olgu selleks maja, mis vastab täpselt teie pere vajadustele, või ärihoone,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.