Rohkema info nägemiseks:

LAMEKATUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõte on küll noor, kuid kogemusi on mitme kümnendi jagu. Paigaldame erinevaid katteid ja soojustuslahendusi. Lisaks tegeleme ka vihmavee äravoolu süsteemidega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Esmakordselt asutatud aastal 2019, on Lamekatused kiiresti kujunenud tõeliseks lipulaevaks Eesti katuse- ja soojustuslahenduste maailmas. Kuigi meie ettevõte võib olla suhteliselt noor, ulatuvad meie kogemused ja pädevus valdkonnas tagasi juba aastasse 2002. See tähendab, et saame pakkuda oma klientidele parimat võimalikku tuge, teadmisi ja oskusi, et muuta nende katuseprojektid tõeliselt silmapaistvaks.

Ettevõte sai alguse Eesti ühest suurimast ja edukamast lamekatustega tegelevast firmast. See pärand on meie ettevõtte alustala ja põhjustab meie pühendumust tipptasemele igas projektis. Meie asutajatel ja meeskonnal on aastatepikkused kogemused, mis võimaldavad meil mõista klientide vajadusi ning pakkuda kõrgeima kvaliteediga lahendusi.

Lamekatused pakub laia valikut katuse- ja soojustusteenuseid, mis vastavad erinevatele vajadustele. Meie ekspertide meeskond on spetsialiseerunud nii PVC kui ka SBS kattest materjalide paigaldamisele lamekatustele, terrassidele ja rõdudele. See tagab meie klientidele mitmekülgsed valikuvõimalused, et nende projektid vastaksid täpselt nende visioonile ja eesmärkidele.

Lamekatuse tõhus soojustus on oluline, et tagada hoone optimaalne energiatõhusus ja temperatuuriregulatsioon. Lamekatused pakub erinevaid soojustuslahendusi, mis aitavad klientidel säästa energiat ja raha ning tagada mugavama sisekeskkonna.

Lisaks katusematerjalidele ja soojustusele pakume ka vihmavee süsteeme ja sadevee äravoolu lahendusi, et tagada katuse tõrgeteta toimimine isegi kõige raskemates ilmastikutingimustes.

Meie klientide rahulolu on meie jaoks esmatähtis. Seetõttu teeme koostööd klientidega projekti igas etapis, pakkudes kohandatud lahendusi vastavalt nende vajadustele ja eelarvele. Meie eesmärk on mitte ainult täita, vaid ületada klientide ootusi igas projektis.

Lamekatused ei tee kompromisse innovatsiooni ja kvaliteedi osas. Kasutame uusimaid tehnoloogiaid ja kõrgekvaliteedilisi materjale, et tagada meie projektide vastupidavus ja pikaajaline efektiivsus. See tähendab, et meie kliendid saavad nautida oma lamekatustega seotud investeeringut aastaid.

Lamekatused on pühendunud sellele, et olla Eesti katuse- ja soojustuslahenduste tööstuse liider. Meie kogemused, mitmekülgne teenuste valik, kliendikeskne mõtteviis ning pühendumus innovatsioonile ja kvaliteedile teevad meist usaldusväärse partneri igas katuseprojektis.

Kui otsite professionaalset, usaldusväärset ja kvaliteetset lamekatuste teenust, siis ärge kõhelge meiega ühendust võtmast!

LAMEKATUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Evelin P.

LAMEKATUSED OÜ oli meile väga suureks abiks lamekatuse paigaldamisel. Töö oli korralikult ja kiiresti ära tehtud ning tulemus oli väga hea.

- Kertu K.

Korralikud ja ausad töötajad, kiire ja kvaliteetne töö. Tänud LAMEKATUSED OÜ-le elumaja lamekatuse ehitamise eest!

- Lembit L.

Tänud LAMEKATUSED OÜ-le lamekatuse ehitamise eest meie kodu esikusse. Viisime läbi ka konsultatsiooni, mille käigus saime professionaalset nõu ja soovitusi.

LAMEKATUSED OÜ tegevusaruanne 2022

Lamekatused OÜ on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud katusetöödele. See äriühing asutati 2019. aasta mais, pakkudes oma teenuseid üle terve Eesti. Lamekatused OÜ on oma esimestel tegevusaastatel näidanud märkimisväärset kasvu ja positiivset arengut. Aruandeaastal täheldati ettevõtte müügimahtude hüppelist kasvu, mis paratamatult tõi kaasa ka kulude kiire kasvu. Kuigi rentaablus- ja maksevõime näitajad võrreldes eelnevate aastatega veidi langesid, suutis ettevõte majandusaasta siiski kasumlikult lõpetada. See näitab, et hoolimata väljakutsetest, on Lamekatused OÜ suutnud säilitada tugeva

Dropdown

kõik artiklid

Lamekatuse paigalduse ajakava: millised on tööde kestvusega seotud aspektid?

Lamekatuse paigaldamine on oluline ehitusprotsess, mis nõuab hoolikat planeerimist ja täpset teostamist. Üks oluline aspekt, mida tuleb arvestada, on paigaldust
ssb.ee
Lamekatuse paigaldamine on oluline ehitusprotsess, mis nõuab hoolikat planeerimist ja täpset teostamist. Üks oluline aspekt, mida tuleb arvestada, on paigaldustööde ajakava. Lamekatuse paigalduse ajakava mõjutab projekti kulgu, eelarvet ja lõpptulemust. Selles artiklis uurime, millised on lamekatuse paigalduse ajakavaga seotud olulised aspektid. 1. Eelnev planeerimine ja ettevalmistus: Lamekatuse paigalduse ajakava algab juba eelnevas etapis, kus projekteeritakse katuse kujundus ja koostatakse tööde ajakava. Planeerimisel tuleb arvestada kogu protsessiga alates aluskonstruktsioonide

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.