Rohkema info nägemiseks:

JÄNKUPESA LASTEHOID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetset lastehoidu, keskendudes laste varajase arengu ja heaolu toetamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

JÄNKUPESA LASTEHOID OÜ juures oleme me rohkem kui lihtsalt lastehoid; oleme homse säravuse kasvulava. Meie eesmärk on pakkuda turvalist ja stimuleerivat keskkonda laste kasvuks ja arenguks, aidates neil saavutada oma täielikku potentsiaali.

Meie ustele sammudes tunnete kohe soojust ja hoolivust, mis meid eristab. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: pakkuda turvalist ja stimuleerivat keskkonda laste kasvuks ja arenguks. See on majakas, mis juhib kõiki meie püüdlusi, tagades, et teie laps saab parimat hoolt ja haridust.

Meie pühendunud professionaalide meeskond on pühendunud looma elavat õhkkonda, kus lapsed saavad uurida, õppida ja areneda. Mõistame, et iga laps on ainulaadne, oma unistuste ja talentidega. Seetõttu on meie programmid kohandatud individuaalse kasvu soodustamiseks, julgustades lapsi saavutama oma täielikku potentsiaali toetavas ja kaasahaaravas keskkonnas.

Keskendudes loovusele, sotsiaalsetele oskustele ja intellektuaalsele arengule, valmistame teie pisikesi ette ees ootavaks teekonnaks. Meie loosung, kasvatades homse säravust, peegeldab meie pühendumust mitte ainult teie laste järele vaatamisele, vaid aktiivselt kaasa aitamisele nende helgele tulevikule.

Meie lastehoiukeskuses on kõige olulisemad meie pühendunud ja kvalifitseeritud õpetajad. Nad on oma ala spetsialistid, kes panustavad igapäevaselt laste arengusse ja heaolusse. Meie personal osaleb pidevalt erialases arengus, et olla kursis uusimate hariduslike praktikatega, tagades seeläbi parima võimaliku õpikeskkonna.

Lisaks turvalisele ja stimuleerivale keskkonnale pakume laia valikut tegevusi, mis toetavad laste loovust, keelelist arengut, sotsiaalseid oskusi ja füüsilist aktiivsust. Meie õppekava on üles ehitatud nii, et see hõlmab mitmesuguseid vanusele vastavaid tegevusi ja materjale, mis esitavad lastele väljakutseid ja kaasavad neid, toetades nende uudishimu ja õppimisarmastust.

Meie füüsiline keskkond on loodud selleks, et julgustada lapsi uurima ja avastama. Pakume mitmekesiseid hästi hooldatud sise- ja välistingimustes ruume, mis on kujundatud toetama erinevaid mängu- ja õppetegevusi. Tõhusad lastehoiukeskused rakendavad rangeid tervise- ja ohutusprotokolle, sealhulgas puhtuse standardeid, turvalisi rajatisi ja hädaolukordadeks valmisolekut.

JÄNKUPESA LASTEHOID OÜ-s väärtustame vanemate kaasatust ja suhtlust. Meie keskuses on avatud suhtlusliinid vanemate ja õpetajate vahel hädavajalikud. Pakume regulaarseid uuendusi teie lapse edusammude kohta ja tervitame vanemate kaasalöömist, et tagada lapse parim võimalik areng.

Teiste vanemate positiivne tagasiside ja meie keskuselt saadud auhinnad ja akrediteeringud tunnustatud asutustelt kinnitavad, et pakume kõrget kvaliteeti ja pühendume suurepärasusele.

Avastage erinevust, mida armastav ja rikastav keskkond võib teie lapse elus teha. Liituge täna JÄNKUPESA LASTEHOID OÜ perega ja vaadake, kuidas teie laps kasvab homseks juhiks. Meie lastehoid ei ole ainult koht, kus lapsed viibivad – see on kasvulava, kus iga laps saab tuge ja hoolt, mida ta väärib, et kasvada õnnelikuks ja edukaks inimeseks. Lisateavet meie lastehoiuteenuste kohta ja meie loo osaks saamiseks uurige meie veebisaiti või võtke meiega otse ühendust. Lähme koos sellele imelisele teekonnale, toetades ja tähistades lapsepõlve imet igal sammul.


Kontakt

JÄNKUPESA LASTEHOID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marika T.

Suurepärane keskkond, kus mu laps saab õppida ja mängida turvaliselt.

- Jaanus K.

Sõbralik ja hooliv personal, kes tõesti hoolib minu lapse arengust.

- Anneli R.

Mu laps armastab siin käimist! Iga päev on täis uusi avastusi ja seiklusi.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised omadused peaksid olema kvalifitseeritud ja kirglikul personalil lastehoiukeskuses?

Õige lastehoiukeskuse valimine on vanemate jaoks oluline otsus, kes soovivad oma laste varajasele arengule parimat. Suurepärane lastehoiukeskus pakub rohkemat kui lihtsalt põhilist järelevalvet; see pakub toetavat keskkonda, kus lapsed saavad nii emotsionaalselt kui ka intellektuaalselt õitseda. 1. Kvalifitseeritud ja kirglik personal Silmapaistvat lastehoiukeskust iseloomustab pühendunud ja kvalifitseeritud personal. Õpetajad peaksid omama mitte ainult vajalikke kvalifikatsioone, vaid ka näitama kirge laste arengu vastu ja pühendumust soojale ja kaasavale keskkonnale. Otsige keskusi, kus

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas mäng mõjutab varajase lapsepõlve arengut?

Mäng on varase lapsepõlve arengu nurgakivi, olles võimas vahend õppimiseks ja kasvamiseks. Mängu kaudu uurivad lapsed maailma, mõistavad sotsiaalseid norme ja a
ssb.ee
Mäng on varase lapsepõlve arengu nurgakivi, olles võimas vahend õppimiseks ja kasvamiseks. Mängu kaudu uurivad lapsed maailma, mõistavad sotsiaalseid norme ja arendavad kriitilisi kognitiivseid ja füüsilisi oskusi. Mäng varases lapsepõlves on igasugune spontaanne või korraldatud tegevus, mis pakub naudingut, meelelahutust ja õppimist. See on loomulik käitumine, mis on lapse tervisliku arengu jaoks hädavajalik. Sünnist kuni kuue aastani läbivad lapsed kiireid arengumuutusi, mida mäng oluliselt mõjutab. Iga arenguetapp pakub ainulaadseid võimalusi õppimiseks läbi erinevat tüüpi mängude. Mängu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.