Rohkema info nägemiseks:

AMAKS EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
AMAKS EHITUS OÜ tegeleb Pärnumaal ehitusteenuste pakkumisega, mis hõlmavad võtmed kätte ehitust, pakkudes oma klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid ehituslahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kodu on koht, kus süda tunneb end rahulikult ja mugavalt. Sinu kodu peaks olema täpselt selline, nagu oled alati unistanud - stiilne, vastupidav ja mugav. Selleks, et muuta sinu unistused reaalsuseks, on siin AMAKS EHITUS OÜ, sinu usaldusväärne ehituspartner Pärnumaal.

Unista oma unistuste majast või soovid renoveerida olemasolevat? AMAKS EHITUS OÜ on siin, et viia ellu sinu ehitusprojektid \"Võtmed Kätte\" põhimõttel. Alates majakarbi ehitusest kuni akende ja uste paigaldamiseni - meie professionaalne meeskond tagab, et iga detail oleks täpselt nii, nagu oled ette kujutanud.

Kui ehitad uut kodu või vajad elektri- ja torutöid olemasolevas kodus, saadame sulle oma ekspertide meeskonna. AMAKS EHITUS OÜ on spetsialiseerunud elektri- ja torutöödele, tagades, et sinu kodu oleks täiesti ohutu ja funktsionaalne.

Kipsitööd on oluline osa iga ehitusprojektist. Meie kogenud kipsitööde meeskond tagab, et sinu seinad ja laed oleksid siledad ning valmis viimistlemiseks. Kas vajad kipsitööd uues ehituses või renoveerides? AMAKS EHITUS OÜ on valmis aitama.

Kui otsid siseviimistluse teenust, siis peame ausalt ütlema, et meie fookus on mujal. Kuigi me pakume laia valikut ehitusteenuseid, ei tegele me siseviimistlusega. Kuid ära muretse - me saame sulle soovitada usaldusväärseid siseviimistlusteenuse pakkujaid, et saaksid lõpetada oma kodu täpselt nii, nagu soovid.

Sinu kodu ehitamine või renoveerimine peaks olema põnev ja stressivaba kogemus. AMAKS EHITUS OÜ on siin, et seda võimaldada. Võta meiega ühendust ja räägi meile oma ehitusvajadustest - koos leiame alati parima lahenduse, mis sobib sinu eelarve ja visiooniga.

Loodame näha sind varsti oma järgmisel ehitusprojektil. AMAKS EHITUS OÜ - Sinu usaldusväärne ehituspartner Pärnumaal!

Kontakt:

+372 5348 6873

AMAKS EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

Kogu ehitusprotsess oli sujuv ja nende meeskond oli alati professionaalne ja sõbralik. Suur tänu AMAKS EHITUS OÜ-le, et aitasite mu kodu muuta selliseks, nagu olin alati soovinud!

- Marko T.

Elektri- ja torutööd olid laitmatud, ning nende kipsitööd muutsid mu kodu tõeliseks kunstiteoseks. Soovitan AMAKS EHITUS OÜ-d!

- Anna K.

Nende kogemus ja täpsus olid märkimisväärsed ning nad aitasid leida energiaefektiivseid lahendusi, mis aitasid meil kulusid vähendada. Kiidusõnad meeskonnale!

AMAKS EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

AMAKS Ehitus OÜ on ettevõte, mille põhitegevusalaks on olnud ja jätkuvalt on elamute ja mitteeluhoonete ehitus ning renoveerimine. See on valdkond, kus ettevõte on aastate jooksul kogunud märkimisväärset kogemust ja teadmisi, mis võimaldab neil pakkuda oma klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid. Kuid nagu paljud teisedki ettevõtted, on ka AMAKS Ehitus OÜ viimase majandusaasta jooksul silmitsi seisnud mitmete väljakutsetega. Üheks suuremaks probleemiks oli ettevõtte omakapitali langemine alla seadusega lubatud miinimumi. See negatiivne omakapital tekkis müügitulu vähenemise ja

Dropdown

kõik artiklid

Mis eelised on kipsitöödel ehituses?

Kui ehitusprojekt hakkab lõppema ja oled jõudnud hetkeni, kus su kodu hakkab saama oma lõplikku ilmet, on üks oluline samm, mis muudab kõik eriliseks - kipsitöö
ssb.ee
Kui ehitusprojekt hakkab lõppema ja oled jõudnud hetkeni, kus su kodu hakkab saama oma lõplikku ilmet, on üks oluline samm, mis muudab kõik eriliseks - kipsitööd. Kipsitööd on justkui kodu viimane lihv, mis annab seinadele ja lagedele sujuva ja elegantse pinnatunde. AMAKS EHITUS OÜ kipsitööde meeskond on siin, et selgitada, kuidas meie kogemused ja professionaalsus aitavad muuta sinu kodu unistuste elupaigaks. Esimene samm kipsitööde mõistmiseks on teadvustada nende olulisust. Kipsitööd ei piirdu lihtsalt seinte katmisega, vaid need mängivad olulist rolli ka akustika, soojusisolatsiooni ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.