Rohkema info nägemiseks:

NORDIC KOOLITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Nordic Koolitus on spetsialiseerunud mitmekülgsete koolituslahenduste pakkumisele, hõlmates IT valdkonda ja palju muud.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi K.

Koolitused korraldatud ülimalt professionaalselt. Olen õppinud seal juba mitmeid kursusi ja olen alati väga rahul olnud.

- Kerli K.

Olen väga õnnelik, et Nordic Koolitus pakub kontoritöötaja arenguprogrammi. See on suurepärane võimalus täiendada oma oskusi ja saada tööturule paremini konkurentsivõimeline.

- Eveli E.

Tänu Nordic Koolitusele sain ma oma esimese töökoha. Koolitus oli väga huvitav ja selge, mis tegi õppimise lõbusaks. Suurepärane!

NORDIC KOOLITUS OÜ: Miks just meie?

Nordic Koolitus OÜ alustas ametlikult oma teekonda 22. mail 2019, kuid meie meeskond omab rohkem kui kahekümneaastast kogemust koolitusvaldkonnas, tulenevalt varasemast tööst ühes Eesti juhtivas IT-koolituste pakkujas. Meie südameasjaks on olnud alati pakkuda parimaid IT-koolitusi ning aastatega oleme laiendanud oma koolituste valikut, et vastata tänapäeva nõudmistele. Koolitusel osalemine või selle tellimine ei peaks olema keeruline ja aeganõudev protsess. Nordic Koolitus pakub lihtsat, kiiret ja paindlikku teenust, et kogu kogemus oleks Sinu jaoks nauditav ja mugav. Kui ei leia meie

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida Nordic Koolitus oma ettevõtte koolituspartneriks?

See on põhimõte, millele Nordic Koolitus on alati keskendunud. Me mõistame, et ettevõtte kasv ja konkurentsivõime sõltuvad suuresti sellest, kui hästi ettevõtte
ssb.ee
See on põhimõte, millele Nordic Koolitus on alati keskendunud. Me mõistame, et ettevõtte kasv ja konkurentsivõime sõltuvad suuresti sellest, kui hästi ettevõtte töötajad oma tööülesandeid täidavad ja kui pädevad nad selles on. Seepärast oleme pühendunud sellele, et pakkuda kvaliteetseid koolitusi, mis aitavad suurendada töötajate pädevust ja seeläbi ka ettevõtte tulemuslikkust. Nordic Koolitus pakub mitmekesiseid koolitusi, mis hõlmavad erinevaid valdkondi alates IT-st kuni juhtimise ja digitaalse turunduseni. Üks konkreetne näide on meie Digiturunduse spetsialisti koolitusprogramm.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.