Rohkema info nägemiseks:

TÕNISMÄE HAMBARAVI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1826; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TÕNISMÄE HAMBARAVI OÜ kohta arvamuslugu!"

TÕNISMÄE HAMBARAVI OÜ hetkeolukord

Juba 1826 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 18 korda.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõttest

Osaühing Tõnismäe Hambaravi on 2019. a. suvel asutatud hambakliinik Tallinna kesklinnas. Kliiniku meeskond pakub pea kõiki hambaraviga seotud teenuseid nii lastele kui ka täiskasvanutele – ennetust ja ravi, juureravi ja proteesimist, suukirurgiat ja implantatsiooni. Kõikides valdkondades kasutatakse uusimat tehnikat ja kõige kaasaegsemaid teadmisi ning meetodeid. Kasutusel on hambaravimikroskoobid, mida kõige enam kasutatakse juureravis, aga tihti ka muude ravietappide läbiviimisel.

3D röntgen ja digitaalne planeerimine on Tõnismäe Hambaravis igapäevane ja tavaline. Kliiniku kirurgid paigaldavad kõrge kvaliteediga ja täpseid Megageni implantaate ainult digitaalselt planeeritud juhitava kirurgia meetodil. Keerulisemaid kirurgilisi protseduure tehes või suure hirmu korral saame täiskasvanutele pakkuda sedatsiooni (anesteesia, kus patsiendil tekib rahulikkus, unisus ja väheneb hirmutunne).

Tõnismäe Hambaravi on ka üks väheseid hambaravikliinikuid, kus tegeletakse põhjalikult hambatraumadega. Siin on Eesti üks väheseid hambatraumadele pühendunud hambaarste, kes oskab aidata nii lapsi kui ka täiskasvanuid erinevate hambaõnnetuste korral.

Meie missioon on pakkuda inimkeskset hambaravi ning arvestada meie patsientide võimalike eripärade ning vajadustega. Teeme tööd selle nimel, et kõik patsiendid, kes kliiniku uksest sisse astuvad, väljuksid elu parima ja õnnelikema naeratusega.

2022 2022. a. jätkus hambakliiniku ravikabinettide väljaehitamine ja sisustamine. Avati üks uus ravikabinet. Meeskonnaga liitus uusi arste ja assistente ning ka abipersonali. Kogu aasta jooksul tehti olulisi investeeringuid põhivarasse, tipptasemel seadmete ja instrumentide hankimise näol.

2022. a. kasvasid kliiniku vastuvõttude arv ning käive võrreldes eelneva aastaga 28%.

Järgnev aasta 2023. aastal jätkatakse hambaraviteenuste osutamisega ning uute arstide ja tugipersonali värbamisega. Kavas on avada teine kirurgia kabinet.

TÕNISMÄE HAMBARAVI OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.