Rohkema info nägemiseks:

ISSIAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Issias OÜ on professionaalne ehitusettevõte, mis pakub kvaliteetseid ja mitmekülgseid ehitusteenuseid. Meil on pikaajaline kogemus ja pühendumus kvaliteedile, mis tagab et ükski töö pole meie jaoks liiga väike.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart J.

Töö oli hästi organiseeritud ja valmis tähtajaks. Meeskond oli professionaalne ja suhtles meiega pidevalt.

- Kristo P.

Valisime selle ehitusettevõtte, et laiendada oma maja, ning jäime tulemusega äärmiselt rahule. Nende meeskond oli professionaalne, sõbralik ja kvaliteedile orienteeritud.

- Silver K.

Olen äärmiselt rahul meie koostööga selle ettevõttega ehitustööde osas. Tulemus ületas ootused - töö oli kiire, korralik ja täpselt vastavalt plaanile.

ISSIAS OÜ tegevusaruanne 2022

Issias OÜ on Eesti ettevõte, mis loodi 04.06.2019. Selle peamiseks tegevusalaks on ehitustööde teostamine, mis hõlmab erinevaid ehitusprojekte ja -teenuseid. Issias OÜ on pühendunud kvaliteetsele tööle ja klientide rahulolule, mis on aidanud neil saavutada märkimisväärset edu lühikese aja jooksul.2022. aasta oli Issias OÜ jaoks märkimisväärne aasta, kuna ettevõtte müügitulu oli 94 897 eurot. See on 88,4% rohkem kui eelmisel, 2021. majandusaastal. See suur kasv näitab ettevõtte pühendumust ja pidevat arengut, mis on võimaldanud neil oma tegevust laiendada ja suurendada oma klientide arvu.

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida sisustustöödeks just kipsplaadid?

Kodu on koht, kus teie isiksus ja stiil saavad kajastatud igas nurgas. Üks võimalus seda edukalt saavutada on läbi nutika ja loomingulise sisustuse, ning selles
ssb.ee
Kodu on koht, kus teie isiksus ja stiil saavad kajastatud igas nurgas. Üks võimalus seda edukalt saavutada on läbi nutika ja loomingulise sisustuse, ning selles mängib olulist rolli kipsplaaditööde mitmekülgsus. Kipsplaadiga saab luua tõeliselt erilisi ja funktsionaalseid lahendusi, mis sobivad ideaalselt teie vajaduste ja esteetiliste eelistustega. Kipsplaaditööde võimalused on praktiliselt lõputud, alustades seinte ja lagede kujundamisest ning lõpetades riiulite, vaheseinte ja dekoratiivsete elementidega. Kasutades erineva paksusega plaate, saab luua mõõtmetelt ja sügavuselt mitmekesiseid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.