Rohkema info nägemiseks:

FERRUM KAUBAMAJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 774; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta FERRUM KAUBAMAJA OÜ kohta arvamuslugu!"

FERRUM KAUBAMAJA OÜ hetkeolukord

Juba 774 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ferrum Kaubamaja OÜ 2022 tegevusaruanne

Ferrumi hoone asub Kuressaare südalinnas, Raekoja platsi ääres, aadressil Tallinna tn.8.

Hoone on ehitatud 2002 aastal, Alver Trummal Arhitektide projekti järgi. Hoone netopind on 1843 m2 ning selles tegutseb 10 ettevõtet, peamiselt kauplused.

Asukoht on soodne nii autoga kui jalgsi liikujatele.

2021 aastal tehti koos autorite/arhitektidega hoonele mitmeid muudatusi. 2. korrusel Rahva Raamatu kaupluse kõrval avati Ferrumi Galerii, mis on kavandatud hoone avaliku alana. 2022 aastal avati galeriis fotokunstnik Peeter Lauritsa näitus " Saare Vöimalikkus".

Kõik äripinnad olid 2022 aastal välja üüritud, toimus paar väiksemat üürnikevahetust. Aruandeaasta äritegfevus oli negatiivselt mõjutatud energiakriisist.

Ferrum Kaubamaja OÜ jätkab järgmisel majandusaastal oma põhitegevusega, milleks on Ferrumi ärihoone haldamine ja üüriteenuse osutamine.

Juhatuse liige

Jaan Lott

FERRUM KAUBAMAJA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.