Rohkema info nägemiseks:

KEL-TEC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte pakub laia valikut ehitusteenuseid, sealhulgas üldehitust, elektritöid ja torutöid, alates esialgsest planeerimisest kuni lõpliku teostuseni

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KEL-TEC OÜ on ettevõte, mille eesmärgiks on pakkuda kvaliteetseid ehitus-, elektri- ja torutööde lahendusi, mis vastavad nii elamu- kui ka äriprojektide vajadustele. Meie meeskond on pühendunud professionaalsele teenindusele ja innovaatiliste lahenduste pakkumisele, et luua klientidele püsivaid väärtusi.

Meie lugu algab soovist pakkuda Eestis ehitusteenuseid, mis põhinevad usaldusväärsusel, kvaliteedil ja pikaajalisel kogemusel. Oleme teadlikud, et ehitamine ei ole lihtsalt füüsiline protsess, vaid see on teekond, kus iga detail on oluline. Seetõttu oleme pühendunud sellele, et iga meie poolt teostatud projekt oleks elluviidud täpselt, vastupidavalt ja ajakohaste standardite järgi. KEL-TEC OÜ meeskond koosneb oma ala spetsialistidest, kes on oma tööle pühendunud ning kelle jaoks on oluline pakkuda parimat võimalikku tulemust.

Pakume laia valikut teenuseid, mis hõlmavad üldehitust, elektri- ja torutöid. Meie üldehituse teenused katavad kõik vajalikud etapid alates esialgsest planeerimisest kuni lõpliku teostuseni. Olgu tegemist uue hoone ehitamisega või olemasoleva renoveerimisega, KEL-TEC OÜ tagab, et tööde kvaliteet ja täpsus vastavad alati kõrgeimatele nõudmistele. Ehitusprojektide juhtimine on samuti osa meie teenustest, kus hoolitseme projekti sujuva kulgemise ja tähtaegadest kinnipidamise eest.

Elektritööde osas pakume kõike alates elektripaigaldustest kuni seadmete hoolduseni. Meie litsentseeritud spetsialistid teevad tööd vastavalt kehtivatele ohutusnõuetele ja standarditele, tagades teie kodu või äripinna elektrisüsteemide turvalisuse ja töökindluse. Lisaks pakume eritellimusel elektritöid, mis on kohandatud just teie erivajaduste järgi, olgu see siis nutikodu lahendus või keeruline elektriprojekt.

Torutööde ja sanitaartehnika valdkonnas oleme keskendunud nii uusehitistele kui ka renoveerimisprojektidele. Meie spetsialistid omavad laialdast kogemust vee- ja kanalisatsioonisüsteemide paigaldamises, hooldamises ja remondis. Pakume ka spetsiaalseid lahendusi äriklientidele, tagades, et nende torustikusüsteemid vastavad kõige rangematele standarditele ja on valmis teenindama suurt hulka kasutajaid.

KEL-TEC OÜ jaoks on oluline pidev areng ja innovatsioon. Meie eesmärk on olla kursis uusimate tehnoloogiate ja lahendustega, et pakkuda oma klientidele parimat võimalikku teenust. Usume, et edukas projekt algab heast koostööst, seetõttu panustame palju klientide soovide ja vajaduste mõistmisse, et saavutada nende täielik rahulolu.

Kokkuvõttes on KEL-TEC OÜ usaldusväärne ja kogenud partner kõigis ehituse, elektri- ja torutöödega seotud küsimustes. Meie eesmärk on muuta teie visioon reaalsuseks, pakkudes lahendusi, mis on nii praktilised kui ka püsivad. Oleme valmis teiega koos töötama, et luua midagi erilist, midagi, mis kestab.

KEL-TEC OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.