Rohkema info nägemiseks:

SPIN INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 555; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SPIN INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

SPIN INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 555 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus:

Spin Invest OÜ pakub innovaatilisi lahendusi spordiväljakute broneerimiseks ja kasutamiseks, et tuua sportimisvõimalused harrastajatele lähemale ning võimaldada kulude kokkuhoidu ja paremat täituvust väljakute omanikele.

Spin Invest haldab ja arendab tennisemängijatele ning tennisega seotud osapooltele suunatud veebirakendust MyGames.

Kui 2021. aastal kasutasid MyGamesi lahendust peamiselt tenniseväljakud, siis 2022. aastal võtsid MyGamesi lahenduse kasutusele ka mitmed teised reketi- ja pallimänguväljakud.

Ettevõtte peamised koostööpartnerid ja tarnijad olid FOB Solutsions OÜ, SA Tallinna Teaduspark Tehnopol, Valnes AS, Xolo Go OÜ, Janotech

OÜ. Ettevõtte alustas ja jätkab aktiivset koostööd Tartu Ülikooli Pärnu kolledžiga, mille erinevatelt erialadelt sooritas Spin Invest OÜ-s oma ettevõtluspraktika 3 tudengit.

Tallinna linn kuulutas 2022. a. välja targa linna lahendusi toetava konkursi Tallinnovation, mille eesmärgiks on muuta linna teenuseid ja keskkonda nii elanike kui külastajate jaoks mugavamaks. Üheks Tallinnovationi võitjaks 2022. aastal oli MyGames koos FOB Solutions OÜ-ga loodud lahendusega. Koostööna väljatöötatud iseteeninduslike spordiväljakute lahendus aitab väljakuid efektiivsemalt hallata ja sportimist inimestele lähemale tuua. Nii on võimalik märkimisväärselt administreerimiselt kokku hoida, parandada väljakute täituvust, tulusust ja eesmärgipärast kasutamist.

Seoses ambitsioonikate plaanide ja uute arenduseesmärkidega tunnetas Spin Invest OÜ 2022. aasta alguses vajadust ka meeskonna tugevdamiseks nii tehnoloogilise- kui müügijuhtimise suunal. Suvel tegeleti aktiivselt uute inimeste otsimisega ning edukate läbirääkimiste tulemusena on ettevõte tänaseks värvanud kaks uut meeskonnaliiget, tehnoloogiajuhi ning kasvujuhi.

Globaalsed sündmused, nagu näiteks sõjategevus Ukrainas, märkimisväärset mõju Spin Invest OÜ tegevusele ei avaldanud.

Tulud, kulud ja kasum:

Spin Invest OÜ 2022.a. müügitulu moodustas 11 555 eurot (2021.a. müügitulu 7 818 eurot). Majandustegevusest teeniti kahjumit -4 954 eurot (2021.a. kahjum -56 092 eurot).

Investeeringud:

Aruandeaastal investeeringuid materiaalsesse põhivarasse ei tehtud. Küll aga investeeriti 5269 eurot immateriaalsesse põhivarasse ehk arendatavasse tarkvarasse, mille abil ettevõte oma põhiprotsesse teostab.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks:

Spin Invest OÜ eesmärgiks on jätkata lahenduste pakkumist tennise- ja padeliväljakutelt ka teistele spordialadele, näiteks jalgpall, korvpall jms.

2023. aasta oluliseks märksõnaks on müügitöö ja väljakute automatiseerimine kohalikes omavalitsustes, kes on selgelt tunnetanud sellest saadavat väärtust läbi kulude kokkuhoiu.

2022. aastal jätkame nii tarkvara- kui riistvara arendustööga, mille tulemusena täieneb ettevõtte poolt pakutav toode sihtgrupile vajalike funktsionaalsustega ning paraneb ka toote kättesaadavus.

Lihtsalt kättesaadav ja uuenduslike funktsionaalsustega toode aitab kaasa MyGames’i pikaajalisele strateegiale: kujundada tulevikku, kus tehnoloogia aitab uuendada sportimise- ja vabaaja veetmise võimalusi, pakkudes maksimaalset väärtust kõigile osapooltele ja olles osa targa linnaruumi kontseptsioonist.

SPIN INVEST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.