Rohkema info nägemiseks:

TRENCHERRY UÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekülgseid haljastus- ja kaevetööde teenuseid, keskendudes väliste ruumide muutmisele ning hooldamisele keskkonnasõbralike ja usaldusväärsete lahendustega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast TRENCHERRY UÜsse, kus meie kirg looduse vastu ajendab meid pakkuma erakordseid välistingimustes pakutavaid teenuseid. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: pakume terviklikke välistingimustes teenuseid, sealhulgas lume koristamist, kadakapuidust tooteid, maastikukujundust ja kaevetöid. Iga teenusega püüame parandada teie välistingimuste ilu ja funktsionaalsust, tagades, et need oleksid sama kutsuvad ja hästi hooldatud kui nende ümber olevad interjöörid.

Aastaaegade vahetudes muutuvad ka teie maastiku vajadused. Meie lume koristamise teenused tagavad, et talve puudutus ei takista teie igapäevaelu, pakkudes ohutuid, selgeid radu nii elamu- kui ka ärikinnisvarale. Kui kevad õitseb, tulevad esiplaanile meie maastikukujundustööd, pakkudes kõike alates muru niitmisest ja trimmerdamisest kuni täieliku aia kujundamise ja hoolduseni, tagades, et teie rohelised alad õitsevad loodusega harmoonias.

Meie pühendumus loodusele laieneb meie ainulaadsele kadakapuidust toodete müügile. Kadakas, oma rikkaliku aroomi ja loomuliku vastupidavusega, sobib nii dekoratiivseteks kui ka praktilisteks kasutusteks. Alates eritellimusel valmistatud mööblist kuni jätkusuutlike ehitusmaterjalideni, meie kadakapuidu valik on kureeritud inspireerima ja vastu pidama.

Suurte projektide jaoks, mis nõuavad robustset puudutust, on meie kaevetööde teenused valmis. Olgu tegemist uue ehitusplatsi ettevalmistamisega või maa ümberkujundamisega vastavalt teie visioonile, meie meeskond tegutseb täpsuse ja hoolitsusega, tagades teie projekti terviklikkuse alates maapinnast.

TRENCHERRY UÜ-s on meie slogan, 'Looduse Hoole, Meie Kohustus!', mis võtab kokku meie pühendumuse nii klientidele kui ka keskkonnale. Me usume, et töötades loodusega tihedas partnerluses, saame luua välistingimusi, mis on mitte ainult ilusad ja funktsionaalsed, vaid ka jätkusuutlikud ja ökosüsteemi suhtes lugupidavad.

Liituge meiega pühendumuses välistingimuste teenuste suurepärasusele. Olgu teie sooviks lumise sissesõidutee puhastamine, lopsaka aia kasvatamine, parima kadakapuidu meisterdamine või suuremahulise kaevetööprojekti ettevõtmine, TRENCHERRY UÜ on teie usaldusväärne partner.

Kogege erinevust, mida tõeline pühendumus loodusehooldamisele võib teha.

UURI LISAKS

TRENCHERRY UÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria

Suurepärane teenindus ja kiire lahendus! Väga rahulik ja professionaalne meeskond.

- Priit

Tõhus ja täpne lumekoristus. Hindan nende kohusetunnet ja viisakust.

- Jüri

Haljastustööd tehti maitsekalt. Jäin teenusega väga rahule.

Kadakapuidu eelised välistingimustes

Kadakapuit pärineb kadakapuudest, mis on tuntud oma vastupidavuse ja võime poolest taluda rasked keskkonnatingimusi. See puit on kõrgelt hinnatud oma loomuliku ilu ja vastupidavuse tõttu, muutes selle ideaalseks valikuks välistingimustes kasutamiseks. Sajandeid on kadakapuitu kasutatud selle vastupidavuse ja looduslike säilitusainete tõttu, mängides olulist rolli välistingimuste konstruktsioonide ja mööbli ehitamisel. Kadakapuidu eristavad omadused Kadakapuit on loomulikult vastupidav mädanemisele, kõdunemisele ja putukate sissetungile, mis on oluline igale elementidele avatud materjalile.

Dropdown

kõik artiklid

5 keskkonnasõbralikku maastikukujunduse ideed

Keskkonnateadlikkuse suurenedes otsivad majaomanikud ja kinnisvarahaldurid viise, kuidas luua väliruume, mis on nii ilusad kui ka jätkusuutlikud. Keskkonnasõbra
ssb.ee
Keskkonnateadlikkuse suurenedes otsivad majaomanikud ja kinnisvarahaldurid viise, kuidas luua väliruume, mis on nii ilusad kui ka jätkusuutlikud. Keskkonnasõbralik maastikukujundus tähendab teadlike valikute tegemist, mis vähendavad teie keskkonnajalajälge, samal ajal suurendades ümbritseva looduse loomulikku ilu. Keskkonnasõbralik maastikukujundus pakub mitmeid eeliseid, sealhulgas vee kasutamise vähendamist, keemilise äravoolu minimeerimist, bioloogilise mitmekesisuse edendamist ja sageli hoolduskulude vähendamist aja jooksul. Jätkusuutlike praktikate omaksvõtmisega saate luua maastiku, mis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.