Rohkema info nägemiseks:

GANORA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume erinevaid kipsiga seotud töid.Kõrged standartid ja laitmatu tulemus. Me töötame ametlikult ja anname tehtud tööle garantii.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas otsite usaldusväärset partnerit kipsplaatide paigaldamise, hoolduse ja remondi ning pinglagede loomise valdkonnas? Siis olete jõudnud õigesse kohta! Tutvustame teile ettevõtet Ganora, mis on alates 2014. aastast pakkunud kvaliteetseid ja professionaalseid teenuseid, mis vastavad teie kõrgeimatele ootustele.

Ganora uhkustab end oma kõrge kvaliteedi ja laitmatu töö tulemustega. Meie klientide rahulolu on meie jaoks prioriteet number üks. Tänu meie kõrgetele standarditele ja professionaalsetele spetsialistidele oleme saavutanud muljetavaldava 95% rahulolevate klientide määra.

Meie meeskonnas töötavad spetsialistid, kellel on rohkem kui 5-aastane kogemus kipsplaatide ja pinglagede valdkonnas. Nende kogemus tagab teile kvaliteetse töö ja tulemused, mis räägivad enda eest.

Ganora usaldab oma töö kvaliteeti, seetõttu anname kõikidele tehtud töödele 2-aastase garantii. Oleme uhked oma läbipaistvuse üle - me ei püüa teile müüa kallist tellimust, vaid koostame hinna rangelt vastavalt konkreetsele ülesandele. Teile ei jää kunagi segaseid termineid ega peidetud kulusid.

Keskkond on meile oluline, seega kasutame oma töös testitud ja keskkonnasõbralikke materjale. Samuti järgime rangelt kõiki eeskirju ja tootja soovitusi, tagades nii teie ja meie enda turvalisuse.Me mõistame, et iga klient on erinev ja seetõttu kuulame alati ära teie soovid ning vajadused. Meie eesmärk on aidata teil lahendada tehnilisi probleeme võimalikult kiiresti ja taskukohase hinnaga.

Ganora pakub laia valikut teenuseid, sealhulgas kipsplaatide paigaldust, pinglagede loomist ja hooldust, vaheseinte paigaldust, soojus- ja heliisolatsiooni ning palju muud. Meie spetsialistid on valmis teie projekti ellu viima ja tagama selle tipptasemel lõpptulemuse.

Alustage oma projekti Ganoraga täiesti tasuta. Meie spetsialistid menetlevad teie taotlust ja vajadusel tulevad kohale, et anda teile parimad soovitused ning mõõta üles teie projekti vajadused.

Ganora on ettevõte, mida saate usaldada. Meie professionaalsus, kogemus ja kliendikeskne lähenemine tagavad teile parima võimaliku teenuse. Valige Ganora, sest meie eesmärk on teie rahulolu ja edukas projekt!

koduleht

GANORA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Janek L.

Tulemus oli parem kui ootasin, soovitan!

- Ene U.

Väga andekad ja professionaalsed meistrid!

- Madis L.

Jäin teenusega rahule.

GANORA OÜ tegevusaruanne 2022

Ganora OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 2019. aastal. Selle lühikese aja jooksul on ettevõte suutnud end turul tõestada, pakkudes kvaliteetseid ehitusteenuseid. Ganora OÜ põhitegevus on ehitusteenuste osutamine, mis hõlmab mitmesuguseid töid alates väikestest remonditöödest kuni suurte ehitusprojektideni. Ettevõtte asutamisest alates on Ganora OÜ pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes oma teenuseid nii era- kui ka äriklientidele. Ettevõtte eesmärk on pakkuda klientidele parimat võimalikku teenust, kasutades selleks kõige kaasaegsemaid ehitustehnoloogiaid ja -meetodeid. 2022. aastal saavutas

Dropdown

kõik artiklid

Kipskrohv: looge hubasust ja oma unikaalne interjöör

Kodud on meie isiklikud pühakojad, kus soovime tunda end mugavalt ja kutsutult. Üks oluline aspekt, mis lisab interjöörile hubasust ja huvi, on mitmekesine deko
ssb.ee
Kodud on meie isiklikud pühakojad, kus soovime tunda end mugavalt ja kutsutult. Üks oluline aspekt, mis lisab interjöörile hubasust ja huvi, on mitmekesine dekoratsioon. Üks võimalus seda saavutada on kipskrohvi kasutamine. Kipskrohv annab võimaluse ellu viia igasuguseid ideid, muutes ruumi mugavaks ja andes teile vabad käed oma loovuse väljendamiseks. Selles artiklis uurime, kuidas kipskrohv aitab teil luua unikaalse interjööri, keskendudes eriti rööpmelisele valgustusele, valguslahendustele ja komplekssetele disainielementidele. Kipskrohv pakub suurepärast võimalust rööpmelise valgustuse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.