Rohkema info nägemiseks:

HARGEN EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Hargen Ehitus OÜ on Eestis tegutsev professionaalne ehitusettevõte, mis spetsialiseerub katuse-, fassaadi-, üldehitus- ja siseviimistlustöödele.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kert B.

Hargen Ehitus OÜ tegi meie kortermaja fassaadiremonti ning nad olid äärmiselt professionaalsed ja töödega kiired. Soovitan soojalt!

- Maili J.

Nende meeskond oli väga oskuslik ja kliendisõbralik ning töö tulemus oli väga kvaliteetne. Soovitan neid kindlasti kõigile!

- Taavi U.

HARGEN EHITUS olid väga tähelepanelikud meie soovide suhtes ning nende oskused olid märkimisväärsed. Korter näeb nüüd välja just selline, nagu me alati unistasime. Suurepärane ettevõte, mis väärib usaldust!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

HARGEN EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Hargen Ehitus OÜ on Eesti ehitussektoris tegutsev ettevõte, mis asutati 1. juulil 2019. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud kvaliteetsete ehitusteenuste pakkumisele kogu Eesti piires, olles seeläbi saavutanud märkimisväärse positsiooni kohalikul turul. Ettevõtte tegevusalaks on ehitusteenuste pakkumine, mis hõlmab erinevaid ehitusprojekte alates väikestest renoveerimistöödest kuni suurte ehitusprojektideni. Hargen Ehitus OÜ on tuntud oma pühendumuse ja professionaalsuse poolest, pakkudes klientidele parimat teenust ja kvaliteeti. Nimetatud aruandeperioodil, mis lõppes 31.

Dropdown

kõik artiklid

Mida tähele panna talumaja ehitusel ja restaureerimisel?

Talumaja ehitusel ja restaureerimisel on oluline jälgida mitmeid aspekte, et tagada hoone stabiilsus, ohutus ja funktsionaalsus. Mõned aspektid, mida tähele pan
ssb.ee
Talumaja ehitusel ja restaureerimisel on oluline jälgida mitmeid aspekte, et tagada hoone stabiilsus, ohutus ja funktsionaalsus. Mõned aspektid, mida tähele panna, on: Projekti kvaliteet: Enne alustamist peaks olema kvaliteetne projekt, mis hõlmab hoone arhitektuuri, struktuuri, elektrisüsteemi, ventilatsiooni, jne. Materjalid: Kasutada tuleb kvaliteetseid materjale, mis vastavad hoone stiilile ja funktsionaalsusele. Konstruktsioon: Konstruktsiooni tuleb jälgida hoone projektis määratud spetsifikatsioonide järgi, et tagada hoone stabiilsus ja ohutus. Kvaliteetne töö: Töö peaks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.