Rohkema info nägemiseks:

GREENTECH LABS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 115; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta GREENTECH LABS OÜ kohta arvamuslugu!"

GREENTECH LABS OÜ hetkeolukord

Juba 115 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Ettevõte fookus oli 2023. majandusaastal jätkuvalt AI analüüs ja katsetused, IT valdkonna analüüsid, metadata analüüsid, IT investeeringute ja saneerimiskavade analüüsid aga paratamatult ka veel IT aparatuuri nagu ruuterid, võrguseadmed ja arvutid - remondil ja müügil. Meie eesmärgiks oli leida areneval turul tulevikus nišš, kuidas tehisintellekti tõhusamalt moodsas äris ära kasutada ning luua uudseid ärimudeleid väiketootjatele ja ettevõtjatele web3 ja sotsiaalmeedia suurema lõimumise kaudu.

Müügitulu 2023. majandusaastal jäi seoses keerulisele majanduskliimale alla meie ootuste, suutsime siiski säilitada positiivse kasumi. Oleme tänulikud kõigile meie klientidele ja partneritele, kes meid sel aastal toetasid.

AI analüüsi ja katsetuste valdkonnas suutsime oma klientidele pakkuda mitmesuguseid lahendusi, mis aitasid neil oma äritegevust optimeerida ja tõhusamalt tegutseda. IT valdkonna analüüside kaudu saime anda klientidele väärtuslikku teavet nende IT-süsteemide ja infrastruktuuri kohta ning soovitada parandusmeetmeid ja täiustusi. Metadata analüüsid aitasid klientidel mõista nende andmete struktuuri ja sisu ning luua paremaid otsustusprotsesse.

Lisaks analüüsile tegelesime ka IT investeeringute ja saneerimiskavade analüüsidega, kus pakkusime klientidele nõu ja strateegiaid, kuidas paremini oma IT ressursse hallata ja kasutada. IT aparatuuri remont ja müük olid samuti olulised teenused, mida pakkusime oma klientidele, tagades nende süsteemide tõrgeteta toimimise.

Vaadates tulevikku, on meie eesmärk leida uusi võimalusi ja nišše areneval turul, et efektiivselt ära kasutada tehisintellekti moodsas äris. Lisaks soovime aidata väiketootjatel ja ettevõtjatel web3 ja sotsiaalmeedia suurema lõimumise abil luua uudseid ärimudeleid. Oleme pühendunud klientide vajaduste mõistmisele ning pidevale innovatsioonile ja õppimisele, et pakkuda parimaid lahendusi muutuvas ärikeskkonnas.

GREENTECH LABS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.