Rohkema info nägemiseks:

SS ENTERTAINMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekülgseid sündmuselahendusi, olgu tegemist sünnipäevade, pulmade, suvepäevade või kliendiüritustega, sealhulgas pulmaisa, õhtujuhi ja DJ-teenust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast rõõmu südamesse, kus iga takt ja valgus sünkroniseerub teie rõõmu rütmiga. SS ENTERTAINMENT-is ei korralda me lihtsalt üritusi; me loome unustamatuid elamusi, mis kajavad teie eriliste hetkede naeru ja õnne. Teie pulmamarssi esimesest noodist sünnipäevapeo viimase tantsuni oleme meelelahutuse maestrod, teie tähistamise sümfoonia orkestreerijad.

Ettevõtte teekond algas noore visionääriga, kõigest 7-aastase kirgliku meelelahutaja Sveniga, kes on nüüdseks kasvanud üheks kõige nõutumaks õhtujuhiks tööstuses. Üle 30-aastase kogemusega meeskond, mida juhib Sven Sumberg, on olnud lugematute edukate sündmuste nurgakiviks, võites nii suurfirmade kui ka eraisikute usalduse.

Olgu teil unistus pulmast, mis räägib armastusekeeles, või plaanite korporatiivüritust, mis kehastab samaaegselt nii professionaalsust kui ka lõbu, meie teenused on kohandatud vastama teie igale vajadusele. Meie DJ-teenus, varustatud viimase aja audiovisuaalse tehnoloogiaga, seavad lava rütmiliseks ekstaasiks. Meie päevajuhi teenus tagavab, et teie üritus sujuks ladusalt, samal ajal kui meie õhtujuht süstib teie tähistamisse energiat ja stiili.

Ja neile, kes soovivad oma sündmustele kaasaegset vinti lisada, pakuvad meie Fotoboks ja 360° Video Booth teenused mälestuste jäädvustamist viisil, mis on sama ainulaadne kui teie ise. Sveniga ei osale teie külalised lihtsalt üritusel; nad saavad osaks loost, mida räägitakse veel aastaid.

Meie missioon on lihtne: spetsialiseeruda ürituste korraldamisele, DJ-teenuste pakkumisele ja terviklike meelelahutuslahenduste pakkumisele, mis jätab kestva mulje. Oleme teie ürituse edu vaiksed kaitsjad, nähtamatu jõud, mis muudab teie visiooni elavaks reaalsuseks.

Nii et, kui mõtlete tähistamisele, mõelge meile. Sest SS ENTERTAINMENT-iga on see rohkem kui üritus - see on verstapost teie rõõmu teekonnal. Tähista hetke!

Valmis tegema oma järgmisest üritusest mälestuste meistriteose? Helistage meile kohe või saatke meile e-kiri, et alustada planeerimist tähistamise meistritega.

Tutvuge meie tegemistega kodulehel!

KONTAKT

SS ENTERTAINMENT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Triin

Steniga on väga meeldiv asju ajada, kõik kokkulepped kehtivad. Kui ta ütleb, et peol saab nalja, siis seda ka saab.

- Piret

Soovitan soojalt! Väga tore üllatuspidu oli! Pidu läks käima, vaheldusrikas ja huvitav! Hea muusika!! Nalja sai nabani....rahvale väga meeldis!

- Egert

Nüüd kui juba nii mõnigi nädal on mööda läinud, on eriti hea meel meenutada pidu, üht vahvat pidu, mis tänu sinule just nõnda hea sai! Aitäh sulle veelkord tõsiselt suure panuse eest ema Anu juubeli toimumisel!

Kuidas valida õige muusika oma üritusele ja olulised nüansid, mida silmas pidada?

Kas olete kunagi mõelnud, mis teeb ühest sündmusest unustamatu elamuse? Üks oluline tegur, mis mõjutab iga ürituse õhkkonda ja atmosfääri, on muusika valik. Olgu tegemist pulmapeo, firmaürituse või sünnipäevaga, õige muusika valimine on võti selleks, et luua meeldejääv kogemus kõigile osalejatele. SS ENTERTAINMENT OÜ jagab teiega mõnda oluliss nõuannet selle kohta, kuidas valida muusikat oma järgmisele sündmusele ning milliseid aspekte selle juures arvestada. Mõistke oma publikut Enne muusika valimist tuleb mõista oma külaliste demograafiat ja eelistusi. Kas tegemist on noorema või

Dropdown

kõik artiklid

Meeldejääva ettevõtteürituse loomine: samm-sammuline juhend

Ettevõtteüritused on olulised ettevõtte kultuuri edendamisel, tähtpäevade tähistamisel ja kliendisuhete loomisel. Hästi korraldatud üritus võib tõsta teie bränd
ssb.ee
Ettevõtteüritused on olulised ettevõtte kultuuri edendamisel, tähtpäevade tähistamisel ja kliendisuhete loomisel. Hästi korraldatud üritus võib tõsta teie brändi mainet ja jätta osalejatele hea mulje. See juhend juhatab teid läbi oluliste sammude, et luua silmapaistev ettevõtteüritus. Oma eesmärkide mõistmine Igal üritusel peaks olema selge eesmärk, olgu selleks toote turuletoomine, aastapäeva tähistamine või töötajate motiveerimine. "Miks me seda üritust korraldame?" aitab mõista suuresti kuidas kõik välja võiks lõpuks näha ja mis oleks see tulemus mida saavutada soovitakse.  Ürituse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.