Rohkema info nägemiseks:

BTW OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme ehitusvaldkonnas, pakkudes fassaadide soojustamise, katustööde ja muude ehitusteenuste professionaalset ja usaldusväärset täitmist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsite usaldusväärset ehituspartnerit, kes pakub laia valikut ehitusteenuseid, siis olete jõudnud õigele aadressile. BTW OÜ on ettevõte, mis opereerib peamiselt Harjumaa ja Lääne-Virumaa piirkondades, kuid meie kogemused ja teadmised ulatuvad kaugemale ning teostame töid üle Eesti, sealhulgas KredExi toetusega objektidel.

Meie fassaadide soojustamise teenus on suunatud sellele, et muuta teie kodu energiatõhusamaks ja ilusamaks. Olgu tegemist puit- või krohvfassaadiga, meie meeskond tagab, et teie hoone on nii soojusisolatsiooni kui ka visuaalse atraktiivsuse osas tipptasemel. Energiatõhusus ja kvaliteetne viimistlus on meie jaoks esmatähtsad.

Meie fassaaditööd hõlmavad laia valikut teenuseid, alates remonttöödest kuni uute fassaadide ehitamiseni. Kas vajate fassaadi renoveerimist või soovite täiesti uut väljanägemist, meie meeskond suudab teie ootusi ületada. Me kasutame parimaid materjale ja järgime ehitusstandardite kõrgeimaid nõudeid.

Teie katuse seisukord on kriitilise tähtsusega kodu kaitseks ilmastiku mõjude eest. Meie katustööde teenus tagab, et teie katus on tihedalt ja vastupidavalt ehitatud, mis aitab vältida lekkeid ja kahjustusi. Olgu tegemist katusetöödega uuel ehitusel või olemasoleva katuse remondiga, meie meeskond saab sellega hakkama.

Meie plaatimistööd keskenduvad täpsusele ja esteetikale. Kas vajate plaaditud põrandat, seina või muud pindade kaunistust, meie kogemustega plaatijad loovad kauni ja vastupidava viimistluse, mis rõhutab teie kodu stiili.

Meie alajaamade ehituse teenus on suunatud elektrivarustuse kindluse tagamisele. Tänapäeva elu sõltub elektrienergiast ja me tagame, et teie alajaam on ehitatud vastavalt kõrgeimatele standarditele, tagades pideva elektrivarustuse.

Oleme siin, et pakkuda teile kvaliteeti, usaldusväärsust ja professionaalset teenust. Teie rahulolu on meie eesmärk!

Võtke meiega ühendust juba täna!

Kontakt:

+372 551 2220

BTW OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mihkel T.

Nad viisid töö kiiresti ja professionaalselt lõpule ning tulemus ületas minu ootusi. Soovitan kindlasti nende teenuseid kõigile, kes otsivad kvaliteetset ehituspartnerit.

- Liis K.

Kasutasin BTW OÜ katustööde teenust ja olen tulemusega väga rahul. Nad olid kiired reageerima ja tegid vajalikud remonttööd väga põhjalikult.

- Aivo L.

Tellisin BTW OÜ-lt fassaadi soojustamise ja ma ei saaks olla rahulolevam. Nende meeskond oli äärmiselt professionaalne ja töö kiire ning korralik.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks on fassaadi soojustamine oluline kodu energiatõhususe jaoks?

Fassaadi soojustamine on üks parimaid viise oma kodu energiatõhususe parandamiseks. Kui su kodu on soojustamata, siis läheb palju soojust kaduma ja selle tagajärjel tõusevad ka energiakulud. Fassaadi soojustamisega saad selle ära hoida ja säästa oluliselt raha. Samuti aitab fassaadi soojustamine vähendada süsinikujalajälge ning seega toetada ka keskkonnasõbralikku eluviisi. Fassaadi soojustamine aitab säilitada ka stabiilset sisetemperatuuri. Kui su kodu on halvasti soojustatud, siis on väga keeruline hoida soovitud temperatuuri. Talvel on liiga külm ja suvel liiga palav. Fassaadi

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas parandada katuse ventilatsiooni ja miks see on oluline?

Katuse ventilatsioon on üks olulisemaid komponente, mis tagab katuse korrektse toimimise ning pikaealisuse. Korralikult töötav ventilatsioon aitab vältida niisk
ssb.ee
Katuse ventilatsioon on üks olulisemaid komponente, mis tagab katuse korrektse toimimise ning pikaealisuse. Korralikult töötav ventilatsioon aitab vältida niiskuse kogunemist katusekonstruktsioonidesse, vähendada küttekulusid ning hoida kodu meeldivalt jahedana suvel. Kui märkad, et katuse ventilatsioon ei tööta korralikult, siis siin on mõned näpunäited, kuidas seda parandada. Esiteks, kontrolli ventilatsiooniavad. Kui avad on ummistunud või kahjustatud, siis ei toimi ventilatsioon korralikult ning tekib niiskuskahjustusi. Seega on oluline veenduda, et ventilatsiooniavad oleksid puhtad ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.