Rohkema info nägemiseks:

EDUKEERUTAJAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 75; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EDUKEERUTAJAD OÜ kohta arvamuslugu!"

EDUKEERUTAJAD OÜ hetkeolukord

Juba 75 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

EDUKEERUTAJAD OÜ põhitegevusalaks on LAVAKUNST (EMTAK 90011), mille alla kuulub vabakutseliste näitlejate tegevus nii teatris, filmis, televisioonis, kui ma muudes näitlejaerialaga seotud väljendusvormides. Kõrvaltegevusalaks on näidendite, stsenaariumite kirjutamine, lavastamine ja muu sellega seonduv. Samadel tegevusaladel jätkab ettevõte ka järgmistel aastatel. Aruande perioodil oli ettevõtte müügitulu 12 477 euro-t. 100% müügitulust moodustas vabakutseliste näitlejate etendustegevuse müügiga seonduv teenuse osutamine Eestis. 2023 majandusaastal teenis ettevõte kahjumit 14 520 euro-t.

Töötasudeks kulus 8 900 euro-t.Järgneva majandusaasta peamine arengusuund on omaloomingu suurendamine (sh. näidendite, stsenaariumite ja muu algmaterjali kirjutamine ja kogumine, samuti lavastamine). Eesmärgiks peab ettevõtte juhatus 2024 majandusaastal suurendada käivet ja teenida kasumit.

EDUKEERUTAJAD OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.