Rohkema info nägemiseks:

IVCV OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 321; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta IVCV OÜ kohta arvamuslugu!"

IVCV OÜ hetkeolukord

Juba 321 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

● iVCV on värbamisprotsesside jaoks videointervjuude lahenduste pakkuja. Meie põhitegevuseks on tarkvara kui teenuse (SaaS) platvormi pakkumine, mis lihtsustab ja täiustab värbamisprotsessi videointervjuude kaudu. Me teenindame erinevaid tööstusharusid ja igas suuruses organisatsioone, pakkudes uuenduslikke tööriistu kandidaatide hindamise ja valiku lihtsustamiseks.

● Meie peamisteks tegevusvaldkondadeks on videointervjuude platvormi arendamine ja hooldus, tehisintellekti tehnoloogiate integreerimine värbamisprotsessi. Meie toote- ja teenuserühmad koosnevad taotlejate jälgimise platvormist, kandidaatide kontrollimise tarkvarast ja videoanalüüsi tarkvarast.

● Aruandeaastal iVCV investeeringuid ei teinud ning lähiajal investeeringuid plaanis ei ole.

● Aruandeaastal tehti märkimisväärseid teadus- ja arendustegevuse jõupingutusi platvormi üldise kasutatavuse parandamisele, mille eesmärk oli parandada kasutajakogemust ja liidese disaini, et värbamisprotsessi veelgi sujuvamaks muuta. Lisaks keskenduti keelemudeli (LLM) integreerimisele tehisintellekti võimaluste jaoks, mis hõlmas täiustatud tehisintellekti tehnoloogiate integreerimist, et tõhustada kandidaatide hindamis- ja valikuprotsesse. Nende teadus- ja arendusprojektide kogumaksumus ulatus ligikaudu 4000 euroni.

● Aruandeaasta üks olulisemaid sündmusi oli uute pilootprogrammide käivitamine. Need pilootprojektid, sealhulgas tasuline piloot, võimaldasid meil näidata potentsiaalsetele klientidele meie videointervjuude platvormi tõhusust ja tõhusust. Selle tulemusena mõjutasid need pilootprojektid majandusaastat positiivselt, teenides tulu ja meelitades ligi uusi kliente.

● Edaspidi on iVCV jätkuvalt pühendunud uuendustele ja klientide rahulolule. Jätkame investeerimist teadus- ja arendustegevusse, et täiustada oma platvormi võimalusi, parandada kasutajakogemust ja püsida konkurentsitihedal turul ees. Lisaks on meie eesmärk uurida strateegilisi partnerlussuhteid ja laienemisvõimalusi, et veelgi tugevdada

IVCV OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.