Rohkema info nägemiseks:

TAMMER EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõte tegeleb siseviimistluse ja elektritöödega Harjumaal, muutes teie kodu unistuste paigaks.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit S.

Usaldusväärsed elektrikutööd, mis jätavad rahu meie meeltele.

- Tauri V.

Kiire ja professionaalne tapeetimisteenus. Olen rahul!

- Oliver O.

Värvimistööd on laitmatud, mu kodu näeb välja nagu uus.

TAMMER EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Tammer Ehitus OÜ, mis on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteetse töö poolest, alustas oma tegevust 2019. aasta juulis. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja arenenud, pakkudes klientidele parimat teenust ja kvaliteeti. Tammer Ehitus OÜ finantsseisund on olnud stabiilne, kuid nagu iga teine ettevõte, on ka neil olnud oma väljakutsed. 31. detsembri 2022 seisuga oli ettevõtte bilansimaht 16 811 eurot. See näitaja on oluline, kuna see annab ülevaate ettevõtte varade ja kohustuste suurusest ning võimaldab hinnata ettevõtte finantsseisundit. Aruandeaasta kahjumiks kujunes 7 765 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

Elektritööd- tagades ohutuse ja mugavuse sinu kodus

Elektritööd on kodu ja ettevõtte elektrisüsteemide paigaldamise, hooldamise ja parandamise oluline osa. Õigesti tehtud elektritööd tagavad ohutuse, energiatõhus
ssb.ee
Elektritööd on kodu ja ettevõtte elektrisüsteemide paigaldamise, hooldamise ja parandamise oluline osa. Õigesti tehtud elektritööd tagavad ohutuse, energiatõhususe ja mugavuse igapäevaelus. Selles artiklis uurime elektritööde tähtsust ning jagame mõningaid näpunäiteid selle kohta, kuidas tagada, et teie elektrisüsteem oleks parimas seisundis. Elektritööde olulisus Elekter on meie kaasaegses elus hädavajalik ning me võtame seda sageli iseenesestmõistetavalt. Elektritööd on olulised järgmistel põhjustel: Ohutus- korralikult teostatud elektritööd vähendavad elektrilöögi ja tuleohu riski.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.