Rohkema info nägemiseks:

TS AUTOTEENINDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume professionaalset autoteenindust, hõlmates hooldust, lisavarustust, remonti ja diagnostikat mitmetele populaarsetele automarkidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui su auto vajab hoolt ja armastust, oled sa jõudnud õigesse kohta. TS Autoteenindus OU on siin, et muuta sinu sõiduk säravaks ja sõidukindlaks. Ära raiska aega unistamisele - too oma auto meie kogenud meeskonna hoole alla ning luba meil taas tööle panna sinu sõiduki täielik potentsiaal.

Kas su auto tekitab muret? Ära muretse, meie eksperttehnikud võtavad enda hoole alla kõik automargid, sealhulgas Audi, BMW, Ford, Honda, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Skoda, Toyota, Volkswagen, Volvo ja veel paljud teised. Meie remonditeenused tagavad sinu sõiduki ohutuse ja usaldusväärsuse. Oleme siin, et tagada sinu auto hea haarduvus igal teel. Meie spetsialistid vahetavad su rehvid kiirelt ja professionaalselt, et saaksid taas mugavalt ja turvaliselt sõita.

Kas su auto kliimasüsteem vajab hooldust? Ära lase suvel kuumuses kannatada või talvel külmas hambaid plagistada. Meie kliimatehnikud tagavad, et su auto kliimasüsteem toimiks ideaalselt aastaringselt. Veeremik on su auto oluline osa. Kui tunned roolis vibreerimist või ebamugavat sõitu, võib veeremik olla probleemiks. Meie meeskond suudab lahendada igasuguseid veeremiku probleeme, tagades sujuva ja mugava sõidukogemuse. Meie täpne diagnostikatehnoloogia aitab leida auto probleemid kiiresti ja täpselt. See võimaldab meil teha õigeaegseid ja efektiivseid parandusi, et saaksid taas turvaliselt teedel liikuda.

Pidurid on üks olulisemaid turvalisuse aspekte su autol. Meie eksperdid kontrollivad ja hooldavad su pidurisüsteemi, tagades selle tõrgeteta toimimise igal sõidul.Kaasaegsed autod on täis keerukaid elektroonilisi süsteeme. Meie spetsialistid on koolitatud ja varustatud nende süsteemide parandamiseks, et tagada su auto elektroonika stabiilne töö. Õlivahetus on su auto tervise võtmeks. Meie meeskond valab su sõidukisse värsket õli, tagades mootori sujuva töö ja pikema eluea.

Kui soovid, et su auto oleks alati parimas korras, võta meiega ühendust juba täna. Olgu sul vaja regulaarset hooldust, remonti või kiiret probleemide lahendamist - meie TS Autoteenindus on siin, et sind aidata. Ära jäta oma autot unarusse, usalda meie eksperte ja naudi ohutut ja mugavat sõitu iga päev!

Võtke meiega ühendust!

KONTAKT

TS AUTOTEENINDUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Erik H.

Suurepärane teenindus ja kiire lahendus.

- Anneli D.

Kiire ja efektiivne remont. Nad kuulasid mu muresid ja tegid suurepärast tööd.

- Peeter R.

Meeldiv kogemus, töötajad olid väga abivalmid ja asjalikud.

TS AUTOTEENINDUS OÜ tegevusaruanne 2022

TS Autoteenindus OÜ tegeles majandusaastal 2022 peamiselt sõidukite remondi- ja hooldusteenuste osutamisega Eestis. Järgmisel aastal jätkatakse tegevusega samas valdkonnas. Töötajaid ettevõttes ei olnud, juhatusele tasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas pikendada sõiduki eluiga?

Sinu auto on rohkem kui lihtsalt liikumisvahend – see on sinu usaldusväärne kaaslane, kes viib sind mugavalt kohast A kohta B. Olgu sinu sõiduk uus või veidi va
ssb.ee
Sinu auto on rohkem kui lihtsalt liikumisvahend – see on sinu usaldusväärne kaaslane, kes viib sind mugavalt kohast A kohta B. Olgu sinu sõiduk uus või veidi vanem, korrapärane autoteenindus on oluline tegur, mis tagab sinu auto heaolu ja pikendab selle eluiga. Selles artiklis vaatleme põhjusi, miks regulaarne autoteenindus on võtmetähtsusega sinu sõiduki eluea pikendamisel ning kuidas meie kogenud meeskond saab aidata sul hoida oma autot tervena aastaid. Regulaarne autoteenindus võimaldab meie ekspertidel tuvastada väiksemaid probleeme enne, kui need muutuvad suureks peavaluks. Ennetav

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.