Rohkema info nägemiseks:

KE&CO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõte pakub kvaliteetseid jahutusseadmeid, soojuspumpasid ja ventilatsioonisüsteeme, luues mugava ja tervisliku sisekliima igas keskkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kui otsite usaldusväärset partnerit jahutusseadmete, soojuspumpade ja ventilatsioonisüsteemide valdkonnas, siis KE&CO OÜ on teie jaoks ideaalne valik. Oleme pühendunud tagama optimaalse sisekliima nii kodudes kui ka ettevõtetes, pakkudes mitmekülgseid lahendusi, mis vastavad teie vajadustele.

Jahutusseadmete osas pakume laias valikus tooteid ja lahendusi, mis aitavad teil säilitada mugava temperatuuri oma ruumides. Olgu tegemist eluaseme või ärihoonega, meie jahutusseadmed tagavad, et teie keskkond oleks alati sobiva temperatuuriga.

Õhk-vesi soojuspumbad on energiatõhusad küte- ja jahutuslahendused ning meil on kogemusi nende tootmise ja paigaldamisega. Need pumpad kasutavad õhku ja vett soojuse edastamiseks, aidates säästa energiakulusid ja keskkonda.

Meie valikus on ka õhksoojuspumbad, mis on suurepärased viisid ruumide soojendamiseks ja jahutamiseks ilma traditsiooniliste kütteseadmete kõrgete kuludeta. Need seadmed on tõhusad ja mugavad ning aitavad teil saavutada soovitud sisekliima.

Hea õhukvaliteet on hädavajalik, nii kodus kui ka kontoris. Me spetsialiseerume ventilatsioonisüsteemide paigaldamisele ja hooldamisele, tagades, et teie siseõhk oleks alati värske ja tervislik.

Meil on aastatepikkune kogemus jahutusseadmete, soojuspumpade ja ventilatsioonisüsteemide valdkonnas, mis tähendab, et saate kindel olla meie teenuste kvaliteedis.

Iga klient on erinev, seetõttu pakume kohandatud lahendusi, mis vastavad teie konkreetsetele vajadustele ja eesmärkidele.

Meie tehnoloogiad ja tooted on suunatud energiasäästu ja keskkonnasõbralikkusele, aidates teil vähendada oma energiakulusid.

Lisaks paigaldusele pakume ka hooldusteenuseid, et tagada teie seadmete pikaajaline tõrgeteta toimimine.

Kui soovite rohkem teada saada, kuidas KE&CO OÜ saab aidata teil saavutada parimat sisekliimat, siis palun võtke meiega ühendust. Oleme alati valmis teid nõustama ja leidma teie jaoks sobiva lahenduse. Teie mugavus ja rahulolu on meie prioriteet.

Võta ühendust ja leiame sullegi sobiva lahenduse!

info@ventilatsioon2.ee
+372 509 3114
+372 502 3559

KE&CO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan L.

Ettevõte oli kiire ja usaldusväärne ventilatsiooniprobleemide lahendamisel.

- Toomas T.

Nende professionaalne hooldusteenus hoiab meie ventilatsioonisüsteemi tipptasemel.

- Laura M.

Nende jahutusseadmed on tõesti efektiivsed ja aitavad meil suvel jahedust säilitada.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks on vaja ventilatsiooni hooldada?

Ventilatsioonisüsteemid on teie kodu või ärihoone jaoks hädavajalikud, et tagada puhas õhk ja tervislik sisekliima. Kuid nende tõhusaks toimimiseks on vajalik regulaarne ventilatsiooni hooldus. Selles artiklis uurime, miks ventilatsiooni hooldus on oluline ja millised on selle eelised. Ventilatsioonisüsteemid vastutavad värske õhu sissevõtu ja kasutatud õhu väljutamise eest. Kuid aja jooksul koguneb neisse tolmu, mustust ja baktereid, mis võivad halvendada õhukvaliteeti ja suurendada siseõhu saastet. Ventilatsiooni hooldus on hädavajalik järgmistel põhjustel: Regulaarne hooldus eemaldab

Dropdown

kõik artiklid

Küttesüsteemide paigaldus

Kui talv saabub ja temperatuurid langevad, on üks olulisemaid asju, mida vajate, tõhus küttesüsteem. Küttesüsteemide paigaldus on võti selle tagamiseks, et teie
ssb.ee
Kui talv saabub ja temperatuurid langevad, on üks olulisemaid asju, mida vajate, tõhus küttesüsteem. Küttesüsteemide paigaldus on võti selle tagamiseks, et teie kodu oleks soe, mugav ja energiatõhus. Selles artiklis uurime, miks küttesüsteemide paigaldus on oluline ning milliseid võimalusi ja eeliseid see endaga kaasa toob. Enne kui alustame küttesüsteemide paigaldamise tähtsusest, vaatame lühidalt erinevaid küttesüsteemide tüüpe, mis on saadaval: Keskküte on laialdaselt kasutatav süsteem, mis kasutab ühte kütteallikat (näiteks boilerit või soojuspumpa), et soojendada kogu maja. Seejärel

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.