Rohkema info nägemiseks:

KAABELDUSABI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme elektritöödega alates paigaldusest kuni hoolduseni, pakkudes kõikehõlmavaid lahendusi elektriohutuse tagamiseks ja süsteemide tõhusaks toimimiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Innovatsiooni ja mugavuse südames peitub vaikne, kuid võimas jõud - elekter. See annab jõudu meie kodudele, paneb tööle meie tööstused ja loob lõputuid võimalusi. KAABELDUSABI OÜ on pühendunud selle jõu ohutule ja tõhusale kasutamisele, missiooniga, mis valgustab meie teed: Oleme spetsialiseerunud kõikehõlmavatele elektritööde teenustele alates paigaldusest kuni hoolduseni.

Meie teekond algas visiooniga luua maailm, kus elektriohutus ja tõhusus ei oleks pelgalt järelmõte, vaid iga meie ettevõetud projekti alustala. Uskudes, et usaldusväärsete elektrilahendustega elude võimestamine toob kaasa turvalisema homse kõigile, oleme pühendunud selle visiooni elluviimisele.

Meie teenuste valik hõlmab kogu elektritööde spektrit. Alates elektritööde hoolikast ettevalmistusest kuni elektrijuhtmete sujuva paigaldamiseni, tagame, et iga etapp viiakse läbi täpsusega. Meie oskusteave ulatub range elektritööde järelevalve ja kontrollini, tagades, et iga projekt vastab kõrgeimatele kvaliteedi ja ohutuse standarditele.

Mõistes pikaealisuse ja usaldusväärsuse tähtsust, oleme samuti spetsialiseerunud elektritööde hooldusele. Meie ennetav lähenemine tagab, et teie elektrisüsteemid toimivad laitmatult, minimeerides seisakuid ja maksimeerides tootlikkust. Lisaks usume läbipaistvusesse ja vastutusse, mistõttu pakume klientidele põhjalikku elektritööde dokumentatsiooni, tagades, et iga detail on salvestatud ja kättesaadav.

Meie loosung on enamat kui lihtsalt lööklause. See on pühendumus meie klientidele ja kogukondadele, keda teenime. Me ei ole lihtsalt elektrikud; me oleme elektriohutuse kaitsjad, tehnoloogia uuendajad ja edusammude partnerid.

Valige KAABELDUSABI OÜ oma elektrivajaduste jaoks ja liituge partnerlusega, mis lubab teie maailma valgustada ohutuse, tõhususe ja tipptasemega.

Kontakt

+372 5344 4171

KAABELDUSABI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart P.

Suurepärane teenindus, kiire ja professionaalne töö.

- Anne S.

Kaabeldusabi OÜ oli meie elektriprobleemide lahendamisel äärmiselt abivalmis ja efektiivne.

- Priit A.

Väga rahulik kogemus, meeskond oli väga sõbralik ja asjatundlik.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kas Sinu kodu vajab juhtmestiku vahetust?

Elektrisüsteemid on kaasaegsete kodude elujõu allikaks, varustades kõike alates kodumasinatest kuni meelelahutussüsteemideni. Siiski, elektri mugavusega kaasneb ka vastutus tagada ohutus ja funktsionaalsus. Korrektne juhtmestik ei ole ainult efektiivsuse küsimus; see on kriitiline komponent kodu ohutuses. Sagedased kaitselüliti väljalülitumised Üks levinumaid märke, et sinu kodu võib vajada juhtmestiku vahetust, on kaitselüliti, mis sageli välja lülitub. See on tihti märk, et sinu kodu elektrisüsteem on ülekoormatud. Kaitselülitid on disainitud kaitsma sinu kodu, lülitades elektri välja,

Dropdown

kõik artiklid

Milline on elektriohutuse regulaarse kontrolli tähtsus?

Elektriohutuse kontrollid on süstemaatilised protsessid, mida viivad läbi litsentseeritud spetsialistid, et tagada, et kinnisvara elektrisüsteemid ja komponendi
ssb.ee
Elektriohutuse kontrollid on süstemaatilised protsessid, mida viivad läbi litsentseeritud spetsialistid, et tagada, et kinnisvara elektrisüsteemid ja komponendid vastavad ohutusstandarditele ja toimivad korrektselt. Need kontrollid on olulised potentsiaalsete ohtude tuvastamiseks enne, kui need põhjustavad õnnetusi või rikkeid. Elektriohutus on ülioluline, kuna see kaitseb elusid ja vara elektripõlengute, elektrilöökide ja muude sellega seotud ohtude eest. Regulaarsed kontrollid on proaktiivne lähenemine ohutu keskkonna säilitamisele elanikele ja külastajatele. Regulaarsete elektriohutuse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.