Rohkema info nägemiseks:

NOVIRE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Teie usaldusväärne partner, kes hoolitseb teie kodu energiavarustuse eest, olles spetsialiseerunud gaasi- ja veesüsteemidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Novire OÜ on ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsete gaasitööde ja veesüsteemide lahenduste pakkumisele. Meie peamine fookus on rahuldada klientide vajadusi nii korteriühistute kui ka individuaalsete klientide jaoks.

Oleme aastate jooksul kogunud ulatusliku kogemuse gaasipaigaldiste kontrollimise, veevarustuse, gaasikatlate ja boilerite valdkonnas. Meie eesmärk on tagada klientidele ohutu, usaldusväärne ning tõhus gaasi- ja veesüsteemide toimimine.

Meie meeskond koosneb professionaalsetest spetsialistidest, kes on valmis lahendama igasuguseid tehnilisi väljakutseid. Klientide rahulolu on meile äärmiselt oluline, ja me teeme kõik endast oleneva, et tagada nende gaasi- ja veesüsteemide sujuv toimimine.

Kui vajate usaldusväärset partnerit gaasitööde ja veesüsteemide valdkonnas, siis võtke meiega ühendust. Oleme alati valmis teiega koostööd tegema ja pakkuma parimaid lahendusi, mis vastavad teie konkreetsetele vajadustele. Soovime olla teie usaldusväärne partner gaasi- ja veesüsteemide hooldamisel ning tööde teostamisel. Ootame teiega koostööd, et saaksime aidata teil saavutada soovitud tulemused.

Võta meiega ühendust juba täna!

kontakt

NOVIRE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura K.

Novire on alati probleemide lahendamiseks valmis!

- Andres P.

Usaldusväärsed ja professionaalsed gaasitööde spetsialistid.

- Martin T.

Nende veesüsteemi remont muutis meie elu mugavamaks. Tänud!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks on vaja boilereid hooldada?

Boilerid on olulised kodumasinad, mis tagavad sooja vee pakkumise meie igapäevaelus. Kuid sageli võtame neid iseenesestmõistetavalt ning unustame nende hooldamise tähtsuse. Miks on aga vaja boilereid hooldada ja miks see on oluline koduomanikele? Selles artiklis uurime mõningaid peamisi põhjuseid, miks korrapärane hooldus on hädavajalik. Pikenemine ja efektiivsus Korralik hooldus võib oluliselt pikendada teie boileri eluiga. Kui boilerit ei hoolda, võivad tekkida erinevad probleemid, nagu katlakivi ladestumine, rooste ja lekked, mis võivad põhjustada suuri remondikulusid või isegi boileri

Dropdown

kõik artiklid

Gaasipaigaldise kontroll ja hooldus - korteriühistute turvalisus

Korteriühistud on ühiskondlikud elamurajoonid, kus turvalisus, mugavus ja kuluefektiivsus on esmatähtsad. Üks oluline aspekt nende eesmärkide saavutamisel on ga
ssb.ee
Korteriühistud on ühiskondlikud elamurajoonid, kus turvalisus, mugavus ja kuluefektiivsus on esmatähtsad. Üks oluline aspekt nende eesmärkide saavutamisel on gaasipaigaldise kontroll ja hooldus. Selles artiklis uurime, miks korteriühistutele on oluline regulaarselt hoolitseda gaasipaigaldise eest ning kuidas see võib tuua kasu nii elanikele kui ka ühistule tervikuna. Turvalisus ennekõike Gaasipaigaldise ohutus on korteriühistu elanike jaoks kriitilise tähtsusega. Regulaarne kontroll ja hooldus aitavad tuvastada potentsiaalseid lekkeid, defekte ja muid probleeme, mis võivad põhjustada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.