Rohkema info nägemiseks:

AVALIKUD TEENUSED OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 423; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AVALIKUD TEENUSED OÜ kohta arvamuslugu!"

AVALIKUD TEENUSED OÜ hetkeolukord

Juba 423 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte üldinfo

Avalikud Teenused OÜ on 2019.aastal asutatud erakapitalil põhinev ettevõte. Ettevõtte põhitegevus on parkimismajade, väikeparklate opereerimine kaasaegsete tehniliste lahendust kaasabil ja liikluskorraldusega seotud teenuste osutamine. Ettevõttes töötavad valdkonna kompetentseimad spetsialistid, kes oma teadmiste ja oskustega pakuvad parkimismaja või maa omanikule võimalust teenida parkimisteenuse korraldamisega tema varalt maksimaalset tulu.

Avalikud Teenused OÜ põhitegevuseks on parkimisalade opereerimine, mis sisaldab: (cid:127) Liikluskorralduse kontseptsioonide koostamist; (cid:127) liikluskorralduse järelvalvet; (cid:127) parkimisala korrashoidu; (cid:127) parklaseadmete paigaldust ja tehniline korrashoidu; (cid:127) parkimisalade turundamist ja proaktiivset müüki; (cid:127) klienditoega seotud tegevusi (helpdesk,kaughaldus); (cid:127) parkimisteenuste e-müüki; (cid:127) maksekanalite lepingute haldamist (mobiilmaksed, maksekaardid, sularaha jms.); (cid:127) õigusvaidluseid.

Ärifilosoofia

Avalikud Teenused OÜ pakub oma klientidele parklate opereerimise teenust. Meie paigaldatavad tehnilised süsteemid on töökindlad ja innovaatilised, pakkudes kliendile ärilist läbipaistvust ja lõpptarbijale kasutusmugavust selle tehnika käsitlemisel. Pakutav teenindus on asjatundlik ja see on juhitud kliendi soovidest. Me loome oma tegevustega väärtusahela, mis algab parkimisala kontseptsiooni loomisest kuni parkimisteenuse kasutajale suunatud teeninduseni. Tekkinud partnerlussuhted loovad väärtust kõigile pooltele.

Visioon

Avalikud Teenused on parkimisalade operaatorina innovatiivseim partner

Missioon

Pakkuda võimalust oma teadmistega luua kasumlikke partnerlussuhteid

Põhiväärtused

Ausus

Jagame kliendiga ühist informatsiooni

Meie äri on meie partneritele läbipaistev ja mõõdetav

Kliendikeskus

Tunneme klientide vajadusi ja arvestame nendega

Peame kinni antud lubadustest

Partnerlus

Areneme koos meie klientidega

Me jagame oma edu oma partneritega

Kliendid

Ettevõtte klientideks olid 2022. aastal kinnistu omanikud, kellele osutatakse parkla opereerimise ja kaughalduse teenust

Olulised investeeringud majandusaastal ja lähitulevikus planeeritavad investeeringud.

AVALIKUD TEENUSED OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.