Rohkema info nägemiseks:

LEKTUM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme eksperdiks katusetööde valdkonnas, pakkudes kõrgkvaliteedilisi teenuseid alates viilkatuste ehitusest ja renoveerimisest kuni turvatoodete paigaldamiseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

LEKTUM OÜ on usaldusväärne partner, kes pakub kõrgekvaliteedilisi katusetöid nii uutele kui ka renoveerimist vajavatele majadele. Meie professionaalne meeskond on spetsialiseerunud erinevate katusekattematerjalide paigaldamisele, alustades betoonikivist ja savikivist kuni plekk-katuste ja eterniitkatuseni. Teeme kõik katusetööd ohutult ja professionaalsel tasemel, tagades seeläbi oma tööle 3-aastase garantii.

 Teostame viilkatuste ehitust ning vana katuse renoveerimist, tagades maja kauakestva kaitse ilmastikuolude eest. Professionaalne fermide paigaldus, mis tagab katuse tugevuse ja vastupidavuse. Paigaldame mitmesuguseid katusekattematerjale, sealhulgas kivikatused, plekk-katused ja eterniitkatuseid, vastavalt Teie maitsele ja vajadustele.

Pakume turvatooteid nagu lumetõkked, vihmaveerennid ja muud ohutuslahendused, mis tagavad Teie kinnisvara ja elanike turvalisuse. Professionaalne korstenpitsi ladumine, tagades korstna tõhusa ventilatsiooni.

Kvaliteetsed vihmaveerennid ja läbiviigud, mis hoiavad maja fassaadi puhtana ning kaitsevad seda veekahjustuste eest. Pakume nii talvist kui ka suvist hooldust, sh lumekoristus katuselt ja maa pealt, jääpurikate eemaldamine, katusepesu, värvimine, fassaadipesu ja tänavakivide puhastus.

Meie kogenud meeskond tagab, et Teie katus jääb vastupidavaks ja ilusaks aastakümneteks. Lase meil aidata Teil valida õige katusekattematerjal ning teostada tööd professionaalselt ja ohutult.

Võtke meiega ühendust ja leiame parima lahenduse teie kinnisvara jaoks!

KONTAKT

LEKTUM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati T.

Kõrgekvaliteedilised materjalid ja professionaalne paigaldus.

- Mihkel S.

Suurepärane meeskond, kes teostas katuse renoveerimise kiiresti ja kvaliteetselt.

- Toomas K.

Väga meeldiv koostöökogemus. Katus sai just selline, nagu lootsin.

LEKTUM OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Lektum tegevusalaks on katusetööd ja muud ehitustööd. 2022 aastal majandustegevust ei toimunud. 2023 a eesmärkideks on: (cid:127) uute klientide leidmine ning olemasolevate hoidmine (cid:127) tegevuse jätkamine

Dropdown

kõik artiklid

Hooajaline hooldus: Kuidas tagada katuse hea seisukord aastaringselt?

Kodu on koht, kus me jagame armastust, loome mälestusi ja naudime elu. Selleks, et meie kodu oleks alati turvaline pelgupaik, on oluline tagada, et katus ja sel
ssb.ee
Kodu on koht, kus me jagame armastust, loome mälestusi ja naudime elu. Selleks, et meie kodu oleks alati turvaline pelgupaik, on oluline tagada, et katus ja selle ümbrus oleksid igal aastaajal heas korras. LEKTUM OÜ mõistab, et katusetööde tähtsus ei sõltu aastaajast ning seetõttu pakume mitte ainult katusetöid, vaid ka hooajalist hooldust, mis tagab teie kinnisvara pikaajalise vastupidavuse. Talv võib olla meie kodule karm aeg, eriti katusetööde seisukohast. Lumekuhjad, jääpurikad ja külmakraadid võivad tekitada märkimisväärset kahju, kui katus ei ole korralikult hooldatud. LEKTUM OÜ

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.