Rohkema info nägemiseks:

RASTO OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Teeme valmis teie unelmate aiamajad ja saunad! Ükskõik kus Eestis pakume ka paigaldusteenust erinevatele puitehitistele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Olete unistanud täiuslikust aiamajast või luksuslikust saunast, kus saaksite lõõgastuda ja nautida rahu ning vaikust? Rasto on ettevõte, mis muudab teie unistused reaalsuseks, pakkudes tipptasemel aiamajade ja saunade ehitamise ning paigaldamise teenuseid üle Eesti. Meie kireks on luua funktsionaalseid ja ilusaid väliruume, mis ühendavad kvaliteeti, stiili ja mugavust.

Rasto eesmärk on pakkuda klientidele mitte lihtsalt aiamaju ja saunu, vaid tõelisi oaase, kus saate põgeneda igapäeva stressi eest. Me usume, et aiamaja või saun peaks olema rohkem kui lihtsalt ehitus - see peaks olema koht, kus saate luua mälestusi pere ja sõpradega ning kus saate lõõgastuda pärast pikka tööpäeva.

Rasto meeskond koosneb kogenud ja kirglikest spetsialistidest, kes on pühendunud kvaliteetsele ehitustööle. Meie teenused hõlmavad kõike alates kavandamisest ja projekteerimisest kuni ehitamise ja paigaldamiseni. Meie disainilahendused on mitmekülgsed ja kohandatavad vastavalt teie vajadustele ja maitsele, tagades seeläbi, et teie aiamaja või saun kajastab teie isikupära ja stiili.

Rasto on rohkem kui lihtsalt ehitusettevõte; me oleme teie partner unistuste kodu loomisel. Kui soovite oma aeda lisada elegantse aiamaja või luksusliku sauna, ärge kartke meiega ühendust võtta!

Koduleht

RASTO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Toomas T.

Väga professionaalne tiim!

- Kadi K.

Kogu protsess oli meeldiv ja tulemus on imeline!

- Mikk M.

Rasto tiim tegi suurepärast tööd!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Saunaelamus kodus: Rasto kujundatud saunad teie isikupäraseks puhkekohaks

Saun ei ole lihtsalt ruum soojendamiseks, vaid rituaal, mis ühendab meid meie juurtega, pakub lõõgastust ja tõstab keha ning vaimu. Kui olete unistanud saunaelamusest, mis on täpselt selline, nagu teie soovite, siis on Rasto teie usaldusväärne partner. Meie kujundatud saunad muudavad teie kodu tõeliseks puhkepaigaks ja vabastavad teie meeled igapäevastest muredest. Rasto eksperdid ühendavad traditsioonilised saunaehituse oskused kaasaegse disainiga, luues ainulaadseid saunaelamusi. Meie saunade disain on kohandatav vastavalt teie soovidele, olgu selleks siis klassikaline leiliruum või

Dropdown

kõik artiklid

Teie unistuste aed Rastoga

Iga aed on lugu, mis peegeldab selle omaniku isikupära ja elustiili. Kuidas aga luua aed, mis mitte ainult ei ole visuaalselt kaunis, vaid sobib ka harmoonilise
ssb.ee
Iga aed on lugu, mis peegeldab selle omaniku isikupära ja elustiili. Kuidas aga luua aed, mis mitte ainult ei ole visuaalselt kaunis, vaid sobib ka harmooniliselt teie igapäevase elurütmiga? See on küsimus, millele vastab Rasto, Eesti aedade looja ja kujundaja. Esimene samm teie unistuste aia loomisel on kuulamine. Rasto spetsialistid võtavad aega, et mõista teie soove ja vajadusi. Millist atmosfääri soovite luua? Kas soovite aeda, kus lapsed saavad muretult mängida, või rahulikku oaasi, kus saate lõõgastuda? Meie eesmärk on mõista teie unikaalset nägemust ja viia see ellu. Kui me oleme teie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.