Rohkema info nägemiseks:

KLIIMAJAAM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie tootevalikus on mitmeid soojuspumpe ja konditsioneere, samuti oleme abiks seadmete paigaldusel. Kaubamärkide valik on samuti mitmekülgne.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kliimajaam on Eesti juhtiv ettevõte kliimaseadmete müügis, paigalduses, hoolduses ja remondis. Pakume klientidele kvaliteetseid kliimalahendusi, mis tagavad mugavuse ja tõhususe nii kodudes kui ka ärihoonetes.

Kliimajaam pakub laia valikut kliimaseadmeid, sealhulgas konditsioneere, soojuspumpasid ja õhksoojuspumpasid. Meie eesmärk on pakkuda klientidele parimaid kliimalahendusi vastavalt nende vajadustele ja eelarvele. Meie tootevalik hõlmab tuntud kaubamärke, nagu Midea, Fujitsu, LG, Alpicair ja Toshiba.

Professionaalne paigaldus on võtmetähtsusega kliimaseadmete pikaealisuse ja tõhususe tagamisel. Meie kogenud tehnikud tagavad, et teie uus kliimaseade paigaldatakse täpselt ja tõhusalt, mis tagab optimaalse jõudluse ja temperatuuri kontrolli.

Lisaks pakume kliimaseadmete korrapärast hooldust ja vajadusel kiiret remonti. Teie mugavus on meie prioriteet, ja meie meeskond teeb kõik endast oleneva, et tagada teie kliimasüsteemi sujuv toimimine.

Kui muretsete kliimaseadmete ostmise suure investeeringu pärast, pakume võimalust osta meie tooteid lihtsa järelmaksuga, muutes need kättesaadavaks kõigile.

Oleme tegutsenud kliimaseadmete valdkonnas aastaid ja omame sügavaid teadmisi kliimasüsteemidest. Pakume klientidele vaid tippklassi kaubamärke, mis on tuntud oma kvaliteedi ja tõhususe poolest. Meie eesmärk on pakkuda igale kliendile personaalset ja professionaalset teenust vastavalt nende vajadustele. Kliimajaam on teie ainus peatuskoht kliimaseadmete osas Eestis, hõlmates kõike müügist kuni hoolduse ja remondini.

Kliimajaam on siin selleks, et muuta teie kodu või ärihoone kliimasüsteem tõhusaks, mugavaks ja taskukohaseks. Võtke meiega ühendust juba täna, et leida parim kliimaseade vastavalt teie vajadustele.

Koduleht

KLIIMAJAAM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria K.

Väga abivalmis meeskond!

- Raul T.

Meeldiv teenindus ja tundub, et tunnevad oma tooteid tõesti hästi.

- Jaanika T.

Jäin protsessiga rahule, igas sammus aidati.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KLIIMAJAAM OÜ tegevusaruanne 2022

Kliimajaam OÜ on Eesti ettevõte, mis alustas oma tegevust 2019. aastal. See on suhteliselt uus ettevõte, kuid selle lühikese tegevusaja jooksul on see juba suutnud end turul tõestada. Kliimajaam OÜ tegeleb peamiselt kliimaseadmete paigalduse ja hooldusega, pakkudes klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid. Ettevõtte meeskond koosneb ühest inimesest - ettevõtte omanikust. See võib tunduda väike, kuid see on ka näide sellest, kuidas üks inimene suudab luua ja juhtida edukat ettevõtet. Ettevõtte omanik on pühendunud oma tööle ja püüab alati pakkuda parimat teenust. Kuigi

Dropdown

kõik artiklid

Mida tuleb jälgida soojuspumba paigaldamisel?

Soojuspumba siseosa paigaldamine seinale või lae alla nõuab tähelepanu, et vältida liiga madalat või kõrget paigaldust. Liiga madal paigaldus võib ohustada sead
ssb.ee
Soojuspumba siseosa paigaldamine seinale või lae alla nõuab tähelepanu, et vältida liiga madalat või kõrget paigaldust. Liiga madal paigaldus võib ohustada seadme eluiga, samas kui liiga kõrge paigaldus võib piirata õhu liikumist ja vähendada küttevõimsust. Mõnel juhul võivad mööbliesemed takistada õhu vaba ringlust, mis võib samuti mõjutada soojuspumba efektiivsust. Erinevate korruste puhul tuleks kaaluda eraldi seadmete paigaldamist. Oluline on meeles pidada, et õhk ei liigu kinniste ukseavade kaudu, seega tuleb kinnistes ruumides kaaluda lisakütte vajadust. Soojuspumba välisosa

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.