Rohkema info nägemiseks:

MAPA SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekülgseid ehitusteenuseid, hõlmates ekspertplaatimist, torutöid, katuste ehitust, siseviimistlustöid ning fassaaditeenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga kodu südames on meisterlikkus, mis kujundab selle mugavust, funktsionaalsust ja ilu. Just siin tuleme mängu meie. Kirg täiuslikkuse poole ja pühendumus detailidele on meid aidanud muuta majad armastatud kodudeks. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: meie erialaks on plaatimistööd, eramute sanitaartehnilised tööd, katuste ehitus, eluruumide sisekujundus ja puitfassaadid. Iga meie ettevõetud projekt on tunnistus meie kvaliteedipühendumusest ja klientide unistuste täitumisest.

Meie teekond algas visiooniga pakkuda võrdset teenust koduarenduse sektoris. Mõistame, et teie kodu on enamat kui lihtsalt ruum – see on pühakoda, kus luuakse mälestusi ja ehitatakse tulevikke. Seetõttu läheneme igale projektile suurima hoolitsuse ja professionaalsusega, tagades, et iga plaat, toru, kivi ja laud on täiuslikult paigas.

Meie oskused plaatimistöödes tagavad, et teie põrandad ja seinad ei ole ainult vastupidavad, vaid kiirgavad ka elegantsi. Kui tegemist on eramute sanitaartehniliste töödega, garanteerime süsteemid, mis töötavad sujuvalt, vältides tulevasi probleeme. Meie katuste ehituse lahendused kaitsevad ja tõstavad teie kodu väärtust, samal ajal kui meie eluruumide sisekujundus toob teie elamispindadesse uut elu. Ja neile, kes hindavad puidu loomulikku ilu, pakuvad meie puitfassaadid ajatut võlu, mis tõstab teie kodu esteetikat. Me ei ehita lihtsalt kodusid; me loome tausta teie elu kõige kallimaks hetkedeks.

Liituge meiega sellel muutuste teekonnal, kus teie visioon kohtub meie asjatundlikkusega. Koos loome ruumi, mis ei ole ainult ehitatud kestma, vaid on kujundatud rõõmustama aastateks.

Kontakt:

+372 5677 3530

MAPA SERVICE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan

Katusetöö kiire ja korralik. Meeldiv koostöö!

- Laura

Kiire ja korrektne. Kindlasti teeme tulevikus veel koostööd!

- Martin

Professionaalne torutöö, suurepärane suhtlus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Puidust fassaadide eelised teie kodule

Puidust fassaadid, tuntud ka kui puitvooder, hõlmavad puidumaterjalide kasutamist hoone välispinnal, et kaitsta seda elementide eest ja pakkuda esteetilist ilmet. Ajalooliselt on puit olnud peamine ehitusmaterjal tänu selle kättesaadavusele, kasutusmugavusele ja loomulikele isolatsiooniomadustele. Aja jooksul on puidust fassaadid arenenud lihtsatest, funktsionaalsetest välispindadest keerukateks disainielementideks, mis peegeldavad nii traditsioonilisi kui kaasaegseid arhitektuuristiile. Tänapäeval kogevad puidust fassaadid populaarsuse taasteket, eriti nende koduomanike seas, kes hindavad

Dropdown

kõik artiklid

Täiuslike plaatide valimine oma vannituppa

Vannitoa renoveerimisel on täiuslike plaatide valimine ülioluline. Plaadid ei loo ainult ruumi esteetilist ilmet, vaid aitavad kaasa ka ruumi funktsionaalsusele
ssb.ee
Vannitoa renoveerimisel on täiuslike plaatide valimine ülioluline. Plaadid ei loo ainult ruumi esteetilist ilmet, vaid aitavad kaasa ka ruumi funktsionaalsusele ja pikaealisusele. Õiged plaadid võivad muuta vannitoa tavalisest erakordseks. Enne valimisprotsessi sukeldumist on oluline mõista saadaolevate plaatide erinevaid tüüpe. Keraamilised, portselanist, kivist ja klaasist plaadid on kõige populaarsemad valikud, igaühel oma omaduste ja eelistega. Tegurid, millega arvestada vannitoaplaatide valimisel Teie vannitoa suurus ja paigutus mängivad plaatide valikul olulist rolli. Suuremad plaadid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.