Rohkema info nägemiseks:

NORDSAN GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7769; jälgijaid - 5. Arvustusi - 2; Artikleid 1+ "Kirjuta NORDSAN GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

NORDSAN GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 7769 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

NORDSAN GRUPP OÜ on ettevõte, mille põhitegevusalaks on elamute ja mitteeluhoonete ehitus. See tähendab, et nad on spetsialiseerunud erinevate hoonete, sealhulgas elamute, ärihoonete, tööstushoonete ja muude mitteeluhoonete ehitamisele.

NORDSAN GRUPP OÜ on tuntud oma kvaliteetse töö, professionaalse meeskonna ja innovaatiliste lahenduste poolest. Nad on pühendunud kõrgeimate ehitusstandardite järgimisele ja klientide rahulolu tagamisele. Nende eesmärk on pakkuda parimat teenust, mis vastab kõigile klientide vajadustele ja ootustele.

NORDSAN GRUPP OÜ on olnud ehitusturul juba aastaid, mis tähendab, et neil on laialdased teadmised ja kogemused erinevate ehitusprojektide juhtimisel. Nad on tõestanud oma usaldusväärsust ja professionaalsust, pakkudes kvaliteetseid ehitusteenuseid, mis vastavad kõige rangematele ehitusnõuetele ja -standarditele.

NORDSAN GRUPP OÜ pakub laia valikut ehitusteenuseid, sealhulgas projekteerimist, ehitust, renoveerimist, hooldust ja haldamist. Nad on võimelised tegelema erinevate ehitusprojektidega, alates väikestest remonditöödest kuni suurte ehitusprojektideni.

NORDSAN GRUPP OÜ on pühendunud keskkonnasäästlikkusele ja jätkusuutlikkusele. Nad kasutavad oma projektides keskkonnasõbralikke materjale ja tehnoloogiaid, et vähendada ehitustegevuse mõju keskkonnale.

NORDSAN GRUPP OÜ on usaldusväärne partner kõigile, kes otsivad kvaliteetseid ja professionaalseid ehitusteenuseid. Nad on pühendunud oma klientide rahulolu tagamisele ja püüavad alati pakkuda parimat teenust.

NORDSAN GRUPP OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.