Rohkema info nägemiseks:

ISTOK GLOBAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 202; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ISTOK GLOBAL OÜ kohta arvamuslugu!"

ISTOK GLOBAL OÜ hetkeolukord

Juba 202 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Istok Global OÜ oli asutatud novembris 2019.a. ja kantud Äriregistrisse 01.11.2019.a.

Istok Global OÜ põhitegevusala on "Vanurite ja puuetega inimeste sotsiaalhoolekanne ilma majutuseta".

26. augustil 2020 anti ühiskonnale B2C veebiteenuse beetaversioon osapoolte vahelise suhtluse otsimiseks ja korraldamiseks. Need, kes vajavad koduteenust, ja need, kes pakuvad seotud teenuseid.

Tihedas koostöös veebiteenuse esimeste kasutajatega jõudis meeskond järeldusele, et paljudest probleemidest võib välja tuua teenuse halva kvaliteedi tegeliku põhjuse ja koduhoolduse valdkonnas spetsialistide tööturule meelitamise probleemi. on selle sfääri töötajate füüsiliselt ja vaimselt raske töö tundlik napp maksumus.

11.11.2020 Ärimudel on muudetud B2C-st B2B-ks, hooldusteenus muutub tasuta. Tutvustatakse e-kaubanduse tehnilisi võimalusi tehnoloogiaettevõtetele, müüjatele ja ettevõtjatele, kes müüvad koduhoolduseks tooteid, seadmeid ja tarvikuid. Nõudluse toote järele tagab elav sihtgrupp, kelle jäädvustab ja hoiab tasuta veebihooldusteenus.

Osaühingu jhatamise eest eraldi palka ei makstud. Töötajate arv 01.11.2021 - 31.10.2022.a. oli 0.

Plaanid aastaks 2023

Kogukonnale antakse tasuta vahend koduhooldusega seotud probleemide lahendamiseks, mis välistab vajaduse hooldusteenuste korraldamiseks raha teenivate vahendajate teenuste järele. Kõrvaldades kliendi ja assistendi vaheliste vahendajate lisaväärtuse, avame võimaluse palgakatse tõsta, et assistent motiveerida ja vähendada kliendi jaoks assistendi töötunni kulusid. Kõik tehnilised ja sellega seotud muudatused viiakse lõpule 2021. aasta augustis. Loodame, et õiglane palk aitab parandada teenuse kvaliteeti ja inimeste suuremat kaasatust inimeste hooldamise valdkonnas.

ISTOK GLOBAL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.