Rohkema info nägemiseks:

Martin Jääger

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

TIIWO GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

TIIWO GROUP osaühing on loodud 2021.aastal. Ettevõte peamine tegevusala on puithoonete ehitusega seotud teenuste osutamine. Osaühingul oli 2 osanikku ja juhatus koosnes 2 liikmest. Alates 2022.a on ettevõttel 2 osanikku ja 1 juhatuse liige. Aruandeaastal juhatuse liikmetele töötasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

TIMBERX OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing TIMBERX on asutatud 22. augustil 2018. aastal. OÜ TIMBERX põhitegevus on käsitööna valmivad traditsioonilised vahvärk puitkonstruktsioonid. Osaühingu
ssb.ee
Osaühing TIMBERX on asutatud 22. augustil 2018. aastal. OÜ TIMBERX põhitegevus on käsitööna valmivad traditsioonilised vahvärk puitkonstruktsioonid. Osaühingu juhatus koosneb ühest liikmest. 2019. aastal alustas ettevõte toodete valmistamisega. 2022 / 2023.aastal jätkab ettevõte tegevust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.