Rohkema info nägemiseks:

MILLPAK OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on kõrgekvaliteediliste komponentide valmistamine erinevatest metallidest ja plastikutest, tagades iga lõike ja pöörde juures peensusteni tähelepanu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast MILLPAK OÜ maailma, kus iga mikron on oluline ja täpsus pole lihtsalt eesmärk, see on meie lubadus. Tallinna südamest, Eestist, toome ellu CNC-töötlemise kunsti, muutes toormetalle ja -plaste kõrgsoorituskomponentideks, mis viivad tööstusi edasi.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: spetsialiseeruda erinevatest metallidest ja plastidest kvaliteetsete komponentide valmistamisele, tagades iga lõike ja pöörde juures peensusteni tähelepanu. See missioon on olnud meie tegevuse nurgakiviks, juhatades meid toodete pakkumiseni, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad meie nõudlike klientide ootusi.

MILLPAK OÜ-s pakume terviklikku teenuste valikut, alates materjalide hankimisest prototüübi arendamiseks kuni lõpptooteni ja selle pakendamiseni. Meie ekspertiis hõlmab CNC treimist, CNC freesimist, töödetailide lõikamist ja elus peiteldamist, tagades, et tootmisprotsessi iga aspekt viiakse läbi äärmise täpsusega.

Meie loosung, 'Detailid täiuslikkuseni!', pole lihtsalt sõnad - see on filosoofia, mis läbib meie töö iga kihti. Töötleme laia valikut materjale, sealhulgas pehmet terast, tööriistaterast, roostevaba terast, sulamterast, alumiiniumi, messingit, vaske, titaani ja erinevaid plaste nagu POM, ABS, PVC, PTFE, PMMA, polüpropüleen, nailon ja PET. Kui teie projekt nõuab midagi ainulaadset, oleme valmis teie vajadustele vastama kohandatud lahendustega.

Kvaliteedile ja paindlikkusele pühendunult teenindame erinevate klientide nõudmisi, tagades, et iga projekt käsitletakse hoolt ja täpsust väärivalt. Olgu teil vaja keerukaid osi lennundusele, vastupidavaid komponente autotööstusele või eritellimusel loodud detaile robootikale, MILLPAK OÜ on teie usaldusväärne partner CNC-töötlemises.

Võtke meiega ühendust juba täna ja kogege tõelist meisterlikkust. Muudame teie kontseptsioonid reaalsuseks!

Päringute ja partnerlusvõimaluste osas võtke meiega ühendust aadressil info@millpak.ee või helistage meile numbril +372 512 4279. Avastage, kuidas MILLPAK OÜ võib teie projekte järgmisele tasemele viia!

Vaata rohkem

MILLPAK OÜ kontaktid

MILLPAK OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal majandustegevust ei toimunud.

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks cnc treimine on kaasaegse tootmise jaoks hädavajalik

CNC treimine on kaasaegse tootmise nurgakivi, pakkudes võrreldamatut täpsust, mitmekülgsust ja tõhusust. Protsessina, mis kasutab arvutiga juhitavaid tööpinge,
ssb.ee
CNC treimine on kaasaegse tootmise nurgakivi, pakkudes võrreldamatut täpsust, mitmekülgsust ja tõhusust. Protsessina, mis kasutab arvutiga juhitavaid tööpinge, et eemaldada materjali töödetaililt, on CNC treimine revolutsiooniliselt muutnud kõike alates lihtsatest osadest kuni keerukate komponentideni. Selles postituses uurime viit peamist põhjust, miks CNC treimine on tänase tootmismaastiku jaoks asendamatu. 1. Täpsus ja järjepidevus CNC treipingid on tuntud oma võime poolest toota osi äärmiselt täpsete tolerantsidega. CNC seadmete täpsus tagab, et iga komponent vastab rangele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.