Rohkema info nägemiseks:

NEVID GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte tegeleb päikesepaneelide paigaldamise, elektritööde ja elektriprojektide koostamisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

NEVID GRUPP OÜ-s usume tulevikku, kus energia on mitte ainult külluslik ja jätkusuutlik, vaid ka kõigile kättesaadav. Meie teekond algas visiooniga püüda kinni päikese jõud ja muuta see puhtaks, taastuvaks energiaks, mis toidab meie kodusid, ettevõtteid ja kogukondi.

Pühendumusega innovatsioonile ja tipptasemele oleme spetsialiseerunud päikesepaneelide paigaldamisele, pakume laiaulatuslikku elektritööd ja koostame detailseid elektriprojekte, mis on kohandatud vastama meie klientide ainulaadsetele vajadustele. Meie ekspertiis hõlmab kaasaegsete päikesepaneelide akude ja usaldusväärsete generaatorite pakkumist, tagades, et teil on vajalik võimsus alati olemas, olenemata ajast ja kohast.

Meie lahendused on loodud tulevikku silmas pidades, keskendudes lühimale tasuvusperioodile ja kõrgeimale efektiivsusele. Katusepaigaldustest kuni laialdaste päikeseparkideni pakume võtmed-kätte lahendusi, mis toovad päikese jõu otse teieni. Meie oskuslik meeskond on pühendunud erakordse teenuse pakkumisele, juhendades teid igal sammul protsessis, alates konsultatsioonist kuni paigalduseni ja kaugemale.

NEVID GRUPP OÜ-s ei müü me lihtsalt tooteid; loome partnerlusi. Oleme siin, et vastata kõigile teie küsimustele, olenemata sellest, kui lihtsad või keerulised need on, ja pakkuda teile kohandatud lahendust, mis maksimeerib teie investeeringut. Meiega ei seo teid siduvad lepingud; olete vaba nautima päikeseenergia eeliseid oma tingimustel.

Kogege meelerahu, mis kaasneb energia iseseisvusega. Ühendage meie päikesepaneelid viimaste akude salvestuslahenduste ja nutikate haldussüsteemidega, et sillutada tee iseseisvale energiatulevikule. Võtke meiega ühendust juba täna, et kokku leppida konsultatsioon ja avastada NEVID GRUPP OÜ-ga ootavad võimsus ja säästud.

Igasuguste elektriliste hädaolukordade korral on meie pühendunud tugiliin alati valmis teid aitama. Ärge kõhelge meie poole pöördumast ja lubage meil aidata teil hoida turvalist ja tõhusat energiasüsteemi.

Liituge meiega liikumises rohelisema ja jätkusuutlikuma maailma poole. NEVID GRUPP OÜ on rohkem kui teenusepakkuja; oleme teie partner taastuvenergia revolutsioonis.

Kontakt

NEVID GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadri M.

Väga professionaalne ja sõbralik teenindus. Soovitan soojalt.

- Liis K.

Minu elektriarved on märgatavalt vähenenud. Väga rahul!

- Kristjan A.

Päikesepaneelide paigaldus sujus probleemideta. Suurepärane töö!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas päikesepaneelid aitavad vähendada teie energiaarveid?

Päikesepaneelidesse investeerimine ei ole ainult uue tehnoloogia omaksvõtt; see on nutikas finantsotsus, mis avaldab positiivset mõju keskkonnale. Kuna energia hinnad jätkuvalt tõusevad, pöörduvad üha enam koduomanikke päikeseenergia kui elujõulise alternatiivi poole. Siin on viis veenvat põhjust, miks päikesepaneelid on teie kodu jaoks tark investeering. 1. Energiaarvete vähendamine Päikesepaneelid muundavad päikesevalguse elektrienergiaks, mida saab kasutada teie kodu elektrivarustuseks. Oma energia tootmisega vähendate oluliselt elektri hulka, mida peate ostma oma elektriettevõttelt, mis

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas päikeseenergia kasutamine aitab saavutada energiasõltumatust?

Energiasõltumatus on seisund, kus ei vajata või vajatakse minimaalselt energiaallikaid väljastpoolt. See on paljude eesmärk, kes soovivad vähendada oma süsiniku
ssb.ee
Energiasõltumatus on seisund, kus ei vajata või vajatakse minimaalselt energiaallikaid väljastpoolt. See on paljude eesmärk, kes soovivad vähendada oma süsinikujalajälge, kontrollida oma energiakulusid ja suurendada oma turvalisust elektrikatkestuste ja energia hindade kõikumise vastu. Päikeseenergia mängib energiasõltumatuse saavutamisel olulist rolli. Kasutades ära päikese rikkalikku energiat, saavad koduomanikud ja ettevõtted ise elektrit toota, vähendades sõltuvust võrgust ja fossiilkütustest. Päikeseenergia eelised Päikeseenergia on puhas, taastuv ressurss, mis oluliselt vähendab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.