Rohkema info nägemiseks:

AZORTUM OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Azortum OÜ on Eesti tehnoloogiaettevõte, mis asutati 1994. aastal, pakkudes tänaseks pea 30 aasta jooksul kõrgetasemelisi lahendusi materjalikäitluseks.

Tegevuslugu

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

AZORTUM OÜ hetkeolukord

Juba 4451 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

TB SOLUTIONS OÜ tegevusaruanne 2022

TB Solutions OÜ (TBS) on puistmaterjalide käitlussüsteemide ja projektlahendustega tegelev ettevõte.

Peamised tegevusvaldkonnad on jäätmekäitlus ja energeetika, kaevandused ja karjäärid, terminalid ja stividorid ning pabermassi- ja puidutööstus.

TBS-i eesmärgiks on tagada meie klientide edu. Mõistame oma klientide väärtusahelat ja püüdleme uuenduslike lahenduste kaudu jätkusuutlikumate lahenduste poole. Pakume oma klientidele tuge kogu toote eluea jooksul ning tagame sellega enda tarnitud tehnoloogia pikaealisuse.

Ettevõtte senised peamised turud on valdavalt Balti riikides ja Skandinaavias.

TBS-i 2022/2023. majandusaasta perioodiks on 01.07.2022-30.06.2023, 2021/2022. majandus- aasta perioodiks on 01.01.2021-30.06.2022.

TBS kuulub Lignator AS kontserni.

Majandustulemused

TBS-i müügitulu 2022/2023 majandusaastal oli 6 195 152 eurot. Põhiliste tootegruppide lõikes jagunes käive vastavalt 81% projektlahenduste müük, 14% seadmete hooldus ja 5% tööstuslike seadmete ja tarvikute müük. Järgmise majandusaasta eesmärgiks on suurendada hooldusteenuste turuosa. Projektlahenduste ja tootearenduse vallas jätkame varem paika pandud strateegia elluviimist.

TBS-i üks peamine tegevusvaldkond, jäätmekäitlus, on seoses Euroopa liidu üleselt kokkulepitud kliima ja rohe eesmärkidega kiirelt arenev. Riigid on kohustatud kokkulepitud tähtaegadeks materjalide taaskasutusmäärade saavutamiseks looma regulatsioonid, millega kohustatakse jäätmekäitlusettevõtteid materjale rohkemal määral sorteerima. See omakorda nõuab olulisi investeeringuid nii sorteerimis- kui materjalide ümbertöötlemis tehnoloogiatesse. Viimane on ka põhjus, miks TBS on fookuse seadnud

AZORTUM OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.