Rohkema info nägemiseks:

TARVAS PRINT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Vinüülkleebiste trükk äriklientidele – soovite etikette, tootekleebiseid, infokleebiseid, märguandekleebiseid või midagi muud

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

TARVAS PRINT OÜ-s usume, et kleebis ei ole lihtsalt tükk kleepuvat vinüüli; see on lõuend teie brändi loo jaoks, julge avaldus teie varustusel ja püsiv mulje igal pinnal. Alates meie loomisest oleme pühendunud kleebiste valmistamisele, mis ületavad tavalist, pakkudes meie klientidele vahendit, mis tõeliselt esindab nende visiooni ja väärtusi.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: toota kvaliteetseid, vastupidavaid ja erksavärvilisi kleebiseid paljudeks rakendusteks. Alates sildikleebistest, mis panevad teie tooted riiulitel silma paistma, kuni aknakleebisteni, mis muudavad kaupluste fassaade, ja seinakleebistest ning põrandakleebisteni, mis jutustavad lugu igal sammul, oleme olnud kleeptrükitehnoloogia uuenduste eesrindel.

Meie trükikleebised sünnivad täpsest protsessist, kasutades Roland VG2 540 printer-lõikurit ja eksklusiivseid TrueVIS2 tinte. Need premium-klassi, keskkonnasõbralikud tindid ei ole mitte ainult Greenguard Gold UL2818 sertifitseeritud, vaid tagavad ka kõige erksamad värvid, sujuvaimad üleminekud ja teravaimad fotodetailid. Olgu see matt või läikiv vinüül, meie kleebised on loodud vastu pidama ajaproovile, välitingimustes kuni kolm aastat ilma lamineerimata.

Neile, kes nõuavad lisakaitset, pakuvad meie lamineeritud kleebised täiendavat vastupidavust, kaitstes kriimustuste ja elementide eest, tagades, et teie sõnum püsib selge ja puutumatu. Ja kui on vaja kohandamist, siis meie lõikekleebiste teenus võimaldab ainulaadseid kujundeid ja suurusi, mis on kohandatud teie konkreetsetele vajadustele.

Meie pühendumus tipptasemele laieneb ka sõidukitele ja masinatele, mis teie äri jõustavad. Meie autodele, seadmetele ja masinatele mõeldud kleebised on loodud vastu pidama igapäevasele kasutusele, tagades, et teie bränd on alati liikvel.

TARVAS PRINT OÜ-s me ei trüki lihtsalt kleebiseid; aitame teil maailmale oma jälje jätta. Laseme teie brändi loo ellu, üks kleebis korraga.

TARVAS PRINT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Margus Mägedi

Meie kogemus Kleebisexperdiga on olnud väga positiivne, senine koostöö on ületanud ootusi. Murevaba täisteenus kujundusest trükini.

- Kalle Kriit

Koostöö Kleebisexperdiga on olnud alati meeldiv ja sujuv. Küll on käidud värvikaartidega kohapeal toone võrdlemas

või vahel ise mingid asjad viimasele hetkel jätnud ja kiireks läinud, aga ikka on lahendused muredele leitud.

Väga vinge suhtumine ja kindlasti soovitame soojalt.

- Martin Valtin

Kleebisexperdi pakutav etikettide trükkimise teenus on kiire ning paindlik. Samuti on töö kvaliteet alati väga kõrge. Kujundustöö igati mõistliku hinnaga, kiire. PS! Kujundajatel on minu arvates hea silm.

TARVAS PRINT OÜ tegevusaruanne 2023

Ettevõtte põhitegevusalaks on perioodikaväljaannete, ärikataloogide, reklaammaterjalide, äriblankettide jm kontoritarvete trükkimine. Ettevõtte müügitulu oli 2023. aastal 81 737 eurot. Juhatuse liikmetele maksti tasu 12 830 eurot.

Dropdown

kõik artiklid
Kleebiseexpertis oleme pühendunud kvaliteetsete kleebiste valmistamisele, kasutades uusimaid tehnoloogiaid ja kõrgkvaliteetseid materjale. Meie tootmisprotsess
Arvamuslugu

Kuidas meie valmistame erinevaid kleebiseid

Kleebiseexpertis oleme pühendunud kvaliteetsete kleebiste valmistamisele, kasutades uusimaid tehnoloogiaid ja kõrgkvaliteetseid materjale. Meie tootmisprotsess hõlmab mitmeid etappe, et tagada, et iga kleebis vastab kõrgeimatele standarditele. Pakume kolme peamist kleebiste kategooriat: trükikleebised, lamineeritud kleebised ja siirdkleebised, igaüks oma ainulaadsete omaduste ja kasutusvõimalustega. Trükikleebised Trükikleebised on meie tooteportfelli peamine osa, valmivad kvaliteetsetelt matilt või läikivalt vinüülkilelt. Kasutame trükkimisel Roland VG2 540 printer-lõikurit ja TrueVIS2

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.