Rohkema info nägemiseks:

TARVAS PRINT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsele trükile, pakkudes laiformaattrükki, kuumpresstrükki ja mitmesuguseid trükiteenuseid, sealhulgas kleebised, sildid, plakatid ja trükk riietele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus sinu brändi visuaalne mõju on ülim, kus iga trükk jutustab loo ja kus kvaliteet kohtub täpsusega. Tarvas Print OÜ juures ei ole me lihtsalt trükifirma; me oleme sinu partner brändingus ja disainis, pühendunud sinu visiooni elluviimisele.

Oleme spetsialiseerunud laias formaadis trükile, lamineerimisele, kilelõikusele, kuumpressile, digitaaltrükile ja disainiteenustele. Meie kohustus on luua tooteid, mis mitte ainult ei paista silma, vaid peavad ka ajaproovile vastu.

Meie tootevalikusse kuuluvad elavad kleepsud, pilkupüüdvad plakatid ja informatiivsed sildid, samuti professionaalsed trükitud rõivad, mis ühendavad ja identifitseerivad sinu meeskonda. Pakume ka kõikehõlmavaid disainiteenuseid, et tagada sinu failide trükivalmidus ja kohandamine sinu brändi ainulaadse esteetikaga.

Tarvas Print OÜ-s pöördume peamiselt äriklientide poole, kes nõuavad usaldusväärsust ja kvaliteeti. Mõistame sinu brändi identiteedi tähtsust ja vajadust eristuda konkurentsist. Kasutades tipptasemel trükitehnoloogiat ja kvaliteetseid materjale, garanteerime erakordse trükikvaliteedi protsessi igas etapis.

Meie meeskond on valmis sind aitama kõigis trükivajadustes, alates disainist kuni lõpptoote valmimiseni. Pakume professionaalset nõu, kiiret teostust ja tähtaegadest kinnipidamist. Uuri meie portfooliot meie veebilehel ja võta meiega ühendust täpsema teabe ja hinnapakkumise saamiseks. Oleme uhked, et oleme sinu usaldusväärne trükikodu.

Meie klientide rahulolu räägib enda eest meie teenuse kohta. 'Väga meeldiv teenindus! Tellimused täidetakse ja toimetatakse alati väga kiiresti kohale. Äärmiselt rahul logo kujunduse ja visiitkaardi paigutusega. Iga probleemi jaoks leitakse lahendused. Soovitan väga!' - Eesti Jäätmetekäitlus OÜ

Liitu meie rahulolevate klientidega ja lase meil aidata sul jätta püsiv mulje. Võta meiega juba täna ühendust, et alustada oma teekonda muljetavaldavate, väljendusrikaste ja edukate trükilahenduste poole.

KONTAKT

TARVAS PRINT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Stik AS

Usaldasime oma esindusautode kujunduse ja kleebislahenduse just Tarvas Prindile ning oleme tehtud töö ja kvaliteediga väga rahul.

- Eesti Jäätmekäitlus OÜ

Väga meeldiv teenindus! Tellimused saavad täidetud ja kohale toimetatud alati väga kiiresti. Väga rahul tehtud logode disaini ja visiitkaartide kujundusega. Igale probleemile leidub alati lahendus. Soovitame julgelt ka teistele!

- HETK Ürituste korraldamine

Aitäh, et olemas olete. Oleme ülimalt rahul teie plakatite ja disainitöödega.

TARVAS PRINT OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevusalaks on perioodikaväljaannete, ärikataloogide, reklaammaterjalide, äriblankettide jm kontoritarvete trükkimine. Ettevõtte müügitulu oli 2022. aastal 85 748 eurot. Juhatuse liikmele maksti tasu 9 735 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

Unikaalse kujunduse jõud: Tarvas Print OÜ kujundusteenused

Kui otsite trükialaseid lahendusi, mis kajastavad teie ettevõtte brändi identiteeti ning aitavad teil särada konkurentide seas, siis olete jõudnud õigesse kohta
ssb.ee
Kui otsite trükialaseid lahendusi, mis kajastavad teie ettevõtte brändi identiteeti ning aitavad teil särada konkurentide seas, siis olete jõudnud õigesse kohta. Tarvas Print OÜ on trükiala ekspert, kes mitte ainult ei paku tipptasemel trükiteenuseid, vaid pakub ka silmapaistvaid kujundusteenuseid, mis viivad teie visuaalse identiteedi uuele tasandile. Tarvas Print OÜ on pühendunud pakkuma mitmekülgseid trükiteenuseid, mis rahuldavad ka kõige kõrgemaid ootusi. Kuid meie teenuste tugevus ei peitu ainult trükis, vaid ka kujunduses. Meie kogenud disainerid on spetsialiseerunud looma visuaale,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.